【黑心創辦人大揭秘】口罩工廠 Mask Factory

973 回覆
1005 Like 16 Dislike
自己資料,自己保護呀chung
人血饅頭味濃
仲有啲水魚比佢氹到架,佢啲騙人招數,萬試萬靈。 冇辦法啦,個個要口罩,佢唔搵口罩錢唔姓唐啦。大陸宜家又冇電影開拍。
工聯會努力18區免費口罩換個人資料,而呢條柒頭就網上拎資料未生產到咁急就拎個人資料,好可能知道將大有貨黎香港,佢應該係想盡快拎完資料賣返大陸
一早已經覺得呢間野鬼鬼地
由 now 段新聞將呢間野連住工賊會造口罩段新聞一齊出已經知佢係伏伏地 再睇埋造口罩概要求就知冇可能1個月內由買料 買機 搵到無菌室 做埋認證 再開機 mass production
同埋如果要買3蚊個本士黑心口罩同d清潔阿姐係垃圾桶拎d重用口罩嚟賣有咩分別
佢話自己良心價的,佢話口罩成本只需0.4,都係賺你小小,仲有一大班小朋友做義工,人工都慳埋。
咁急要個人資料就知咩事喇。
係 或者紅
👍🏻
當佢真係0.4成本,賣0.8已經100% markup, 50% profit margin, 賺到笑啦仲要賣$1
直情啦 佢咁嘅做生意手法
連登仔口講唔買 跟手個個搶
唐生話佢地唔係大廠,唔可以同大廠比較價錢,佢都要賺錢架。 😏😏😏😏
人血
唔合格嘅口罩,搶黎丟?
誠哥都開始返好多貨喇,你估佢真係唔驚驚呀。
幫推
有線訪問 其中一個係藍底藥房太子爺
呢個未搵到
推 呢條大pk
周圍呃錢
要證據: 睇晒我個post 有個姓yao嘅藍底支那女人幫手宣傳 另外有藍底藥房太子爺做投資者 係有線訪問cap圖
呢個post仲要pin咗法庭裁判
夠唔夠證據?

[正視聽/求真相] 口罩工廠係黃定係藍? 請一齊研究
https://lih.kg/otxsvbX
#132 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
早唔做遲唔做依家多咗人做佢又做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞