最近動漫台有人講鬼滅之刃超越左火影忍者......

476 回覆
289 Like 437 Dislike
曉組織同王下七武海世界第一
係睇作者有冇決心完
其實火影除左拖 冇咩大缺點
一剎那嘅光輝唔得啦 佢衣加出多幾集就完 加上劇本真係唔吸引 除咗動畫出現過嗰啲 漫畫嗰啲更加係勁少印象
鬼滅係動畫嘅作畫同配音令人留低深刻印象 加上$之呼吸大熱 但劇情推進過份快 我諗如果動畫組唔幫無慘加D故事令人深刻D 我諗真係冇乜人記得佢 我淨係知佢9fing 咁fing 黎fing去 就係最後boss 只會比人屌
但只限動畫 漫畫認真一般 衣加boss fight 都唔知boss有咩技能
但係火影都仲係垃圾,鳩sir唔好誤會

我立場係鬼滅>火影
動畫救左鬼滅
隨年代咁上 王道漫應該咁排
龍珠->hunter ->火影 one piece 死神 (hunter去左第二個境界)-> 火影 one piece (死神爛左)->one piece (火影完左)
不過one piece 都唔好睇了 王道漫最緊要夠長 有共鳴 有回憶 鬼滅做唔到 節奏太快
吹到成個社會咁大
成個社會真係吹大左
成個社會真係吹大左
佩恩動畫睇到我都笑左
不過漫畫睇完知咩料,明就得
火影入面鳩sir最似垃圾兜 肉鳩酸
負評竟然多過正評
就算係鳩sir,但佢今次有points喎,雖然抄唔抄果個問題有啲保留,好似游水跑步咪又係人做乜你做乜
d人盲反
火影世界第一,後面點排是但你
中肺炎啦死黑警
火影世界第一
真 cut撚哂啲動畫原創+回憶
我估至少可以減300集
你講人氣就無得比
但講成套漫畫嘅故事、節奏、世界觀、創意、畫功
鬼滅憑咩拎黎比
我唔係火影死忠
不過叫班傻閪鬼滅廚睇下火影係外國幾受歡迎啦
上年都係度玩meme話要火影跑衝入area 51
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞