最近動漫台有人講鬼滅之刃超越左火影忍者......

476 回覆
289 Like 437 Dislike
巨人啲畫風扣咗分

你屌鬼滅乜都得,但你作為一個火影迷絕對無資格屌鬼滅多回憶
基本上火影有至少三分一都係回憶黎
近幾年好多都本身畫功奇差 靠動畫化爆出黎巨人 鬼滅 仲有畫到成陀屎既食種
唔好拎啲垃圾比得唔得?
鋼煉同巨人登左頂好耐
火影啊one乜撚啊嗰啲塞返落垃圾桶
鬼滅無ufo就肯定唔會咁癲
動畫囉 sor9 無屌你
我意思係睇鬼滅動畫嘅人
本身鬼滅都係靠動畫先反cup
但論人設劇情鋪排情緒設定真係唔掂
簡單一句
你睇自來也死傷心
定炎柱死傷心
都未計鼬 帶土果啲人物鋪排
鳴人孖條嗰度 無論動畫定漫畫
鬼滅都冇一part可以見到佢車尾燈
死筆如果L死就完可以超越鋼鍊
鬼滅動畫將鬼滅個銷量升到去神台level
但本身套野根本一d都唔神

劇情設定畫風分鏡構圖都完全追唔撚上上一代三巨頭
上面鳩硬sir講既打打下醒起封信教呼吸真係痴撚線
你試下係鳴人打打下帶土收到信學識九尾化
你地肯定屌撚到佢宇宙垃圾
漫畫先係原作 要比較應該比較番漫畫
只比漫畫既話 鬼滅真係連火影車尾燈都見唔到
動畫化之前連載左都有幾年 一直都無乜人識
你咪話,火影臨尾真係打打下仙人報夢學識6道化同開輪迴眼
九隻尾獸分哂查克拉比鳴人
兜比左初代細胞救佐助
有哂伏線
其實呢
咩信嗰D係醒覺既途徑黎姐
鳴人係成套野唔少係打打下無端端醒覺
鋼鍊世界第一
鬼滅係打緊中途夾硬塞個劇情道具落去
鳴佐係成篇逐步升級 鳴人就同哂尾獸做fd 佐助就係兜救之下有左柱間查克拉先有得升

同理 炭治郎回憶到緣一學識日之呼呼我都覺得無野
但打打下夾硬塞封信比佢就好有問題
收到信係一早知,真心唔合理,
我寧願你生死關頭爆SEED。
由龍珠果陣已經係咁,

餓狼打打下黑光,講自己收到信然怪人化

好唔合理囉
途徑又點?
點解人地寫得合情合理
鬼滅就偏要打打下塞信開新技?

鳴人有九尾同佐助有寫輪眼呢d 文戲果陣交代過哂
邊個同你無端端醒覺?
鬼滅好明顯就係畫畫下先醒起之前無撚講過而加落去啦
咁多人同阿蛇真心討論
係,打打下回憶緣一,即學即用真係接受到,
收到信真係ON99,件道具一早收到,亦都知道左,生死關頭先忽然回憶收到封信
鬼滅好睇喺邊?
講咗咁耐 都未有人笑9鬼滅揸實把刀就勁咗個設定
獵魔戰記大劍(漫畫)先係神作,sir
馬後炮式畫法
鬼滅下話原來自己一早收到封信開新技

漫畫呢樣野,可以突發,但唔可以一早知,有早知就會觸發好多問題。

比如海賊王,路飛原來一早識四檔,魚人島俾人打到就滅團都唔用,依家都仲俾人屌緊唔合理
爆SEED識2,3檔,就冇人屌唔合理。
非鬼滅fans

不過覺得班火影fans上曬電咁好撚顛
好似邪教咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞