最近動漫台有人講鬼滅之刃超越左火影忍者......

476 回覆
289 Like 437 Dislike
鳩sir第七點不能同意更多
不如你留意返呢到係一個咩po先啦
你第一個留言覆緊既人唔係只講緊動畫銷量啊
係得你一個人表達動畫銷量就係一切咋

係你話動畫贏銷量就得
我質疑你佢連贏都冇贏到
而你比到數據係銷量真係贏左

但唔代表贏個銷量就超越左火影成個brand
你明唔明呢個po個主題係乜
咩你一直都講緊 不如你望下樓主同其他人一直講緊乜啦
不如你望下點解我會話動畫贏啦
真係好癲
我都仲理我都係癲
Btw講埋另一樣野
其實鬼滅爆到咁咪證明左東映果套谷銷量其實唔work囉...
東映出火影動畫目的係想谷漫畫銷量...呢點其實鬼滅贏埋
你地岩呀鬼滅漫畫垃圾 垃圾都谷到咁 證明佢動畫真係贏晒
我就覺得連美食都屌打鬼滅
好撚煩啊癡線佬
贏乜撚野姐 火影總共搵幾多錢 鬼滅總共搵幾多錢啊
鬼滅過幾年仲有無得發展 仲有無得保持搵咁多錢?
火影同op未來又會搵幾多錢?

咪撚係咁話不利你既數據就冇人睇啦
乜撚野商家佬剩係睇今年 你忽撚左啊?
商家佬剩係睇今年就碌閪柒啦 你當人地係你剩係諗一陣果餐食乜好啊?

屌你老味仲同人講乜春事實又盛
癲完未啊 一早同左你講 鬼滅完左後三年仲有出到後續先出黎同人講超越火影啦
依家最多叫做見撚到個車尾燈咋
得啦得啦 你真係好撚柒煩
咁人地問我點解鬼滅咁爆呀嘛
咁好啦好啦動畫唔贏啦
咁點解咁爆呀屌你老母
除左型月廚依家acg界又要誕生新邪教 鬼滅廚
喺劇情內容上講唔贏人就講銷量 社會現象 多人睇
到最後講唔贏就話話人逢紅必反 twitter見唔少
真係鳩到呢 人地問我 我覆人 你又要加把口 唔夠人講又要發老脾 cls
屌你係咪真係咁蠢
打到水蛇春咁長就係同你講 鬼滅動畫銷量贏撚左火影都唔代表佢超撚過左火影
你要等用多年先睇得到樓主個標題係乜鳩啊
我真係純粹解釋下點解鬼滅咁紅 其實我唔鍾意鬼滅
你根本講唔撚通
人地問鬼滅點解咁爆 你就話因為鬼滅動畫贏
問你贏乜
你話贏銷量
你知唔知自己講緊乜撚野
係囉,都唔知佢地有冇睇過其他,
佢地好似都冇經歷過其他漫畫既時代咁。
落公園都見到小學雞火影跑,千年殺,十字前衝,又叫火影世界第一。
龍珠果陣扮出龜波氣功,儲氣,變超西

當年TVB有播,連我老豆老母都識龍珠火影,

依家....鬼滅???鬼影都冇人識啦

睇多幾年,佢有野可以入屋到取代到火影時代先算啦!
其實每年都一定會是旦有套野大爆架啦
地錯 re0 到今時今日仲有討論熱度?
剎那光輝就以為自己贏左火影海賊真係
明明係我一開始淨係講個事實出後

有人問點解咁

我咪解釋下囉 都唔係回應個主題又唔係回應你地
點知你地發癲咬我
又話我圍爐
唉屌你地講晒啦 我唔講啦
火影係創造左一個時代,一個風氣,
鬼滅現階段根本就乜都唔係。
我唔係講佢垃圾,佢係未做到火影同龍珠果隻街知港聞,入撚晒屋。

我諗佢想紅,最少都等下TVB播,睇下班中小學雞既回響雖然播都唔會睇TVB。
美食可能真係多人識過鬼滅
岩啊
跟住你答
「動畫贏咪得」
我問你贏乜 我以為係贏d打交場面啊或者感動劇情啦
仆街原來贏銷量

人地問點解咁爆 你就話贏銷量
屌你老味用個結果黎解釋另一個結果
你知唔知自己講緊乜啊
你唔夠講,輸晒啦師兄,上面應晒你就選擇性失明。
依家唔係話你愛漫鬼滅垃圾,不過未到火影龍珠個位咁囉
鬼滅廚
動畫銷量係贏ge表現一種....
作畫果d更加贏到開行啦唔洗人講啦
唉算啦 唔想再覆
日本真係人人都識 你就選擇失明
唉 講埋啦 我以為你問點證明佢贏
鬼滅動畫有幾好我以為唔洗再討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞