[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
關羽屌打新地

但那歧配三魔有無推介 屎忽痕想解成就

鐵扇換瑤姫貓頭鷹黑魔后都得

無強化珠個隻瑰唔知乜係咪唔洗旨意解成就
關羽屌打新地

前一關開龍刻將全版轉強化咪得
當然前提係有3色珠
關羽屌打新地

[img]https://na.cx/i/431F3qX.jpg[img]

前一關開龍刻將全版轉強化咪得
當然前提係有3色珠

同埋想解成就最多咪分開打
完全唔難解
天瓶可以分享蘭斯增傷
痴撚線
第三關都唔知做乜,用獸隊入都回唔到血

唔係回復變0咩
23石勇奪2成就
23石勇奪2成就

天瓶可以分享蘭斯增傷
痴撚線

天瓶可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

唔係回復變0咩

拉路線回血有bug
我見人係放木巫出事,但我德魯伊都出事
天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享
個4倍可以分出去,變全神魔4倍
天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

完全唔知道

但無隊長
天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

完全唔知道

但無隊長

不嬲都可以,純光隊之前打姬氏夢魘,見戳哥用光希帶水妹,王關光暗得返5%攻擊力,開共鳴share俾水妹秒王

https://youtu.be/xELOLqHRt04
天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

完全唔知道

但無隊長

不嬲都可以,純光隊之前打姬氏夢魘,見戳哥用光希帶水妹,王關光暗得返5%攻擊力,開共鳴share俾水妹秒王

用六封共嗚梗係得啦,但蘭斯唔同六封,佢自身倍率唔係加係底攻,係外加,同艾德精獸個啲一樣左上附加,但艾德精獸寫明冇得共享,蘭斯可以
關羽屌打新地

那歧 鐵扇 是但2隻魔 洱

夠血頂尾王一下就得
木北屌打三屬成就
天砰可以分享蘭斯增傷
痴撚線

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

完全唔知道

但無隊長

用六封共嗚梗係得啦,但蘭斯唔同六封,佢自身倍率唔係加係底攻,係外加,同艾德精獸個啲一樣左上附加,但艾德精獸寫明冇得共享,蘭斯可以

maybe佢無寫唔得就應該可以,類似暗德魯伊消心食唔曬增傷咁,無寫明首消所以計埋天降
木北屌打三屬成就

成就解黎都無用,龍咒

應該講緊蘭斯做隊員

因為冇寫不可共享

完全唔知道

但無隊長

maybe佢無寫唔得就應該可以,類似暗德魯伊消心食唔曬增傷咁,無寫明首消所以計埋天降

所以共嗚2rd 神魔4倍真係⋯
木北屌打三屬成就

成就解黎都無用,龍咒

龍咒輕鬆萬5分
雖然用完個版面會好柒
木北屌打三屬成就

成就解黎都無用,龍咒

龍咒輕鬆萬5分
雖然用完個版面會好柒

遺下藍狗
放呂布暗北既話都應該幾ok, 平砍打少一隻冇問題,多兩rd 爆發
但放其他就出問題,共嗚唔可以同個別增傷一齊用,即係同撒旦技一齊開,撒旦招技會打唔出得共嗚個傷,愛德華一樣

暗北 異奧 蘭斯 天秤 酒女/奧丁/努狗

呂布 蘭斯 天秤 暗埃/天使/北遺/異奧/暗德/努狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞