[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

名字光獸咩技
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞

本多其實一般

最弔詭既係唔明點解係cd9
25倍兼俱,唔算太差,但冇左最重要既保命能力
尖喬為水光隊帶黎既係續航力,爆發力可以靠技能搭夠,但保命能力唔係咁易
冇加血冇加回冇減傷,保命技就係cd 9,但綁定最少4人,血量想過到9rd 唔放埃/白龍/七封都難
唔明對水光隊做乜咁執著,繼北歐之後buff 得最多次既隊,但始終係爛泥扶唔上柄

水隊同光隊從來唔係MH最愛
玩水光隊我不如返去玩龍隊

水光隊點buff都唔夠火木二消穩定同多變化
但水光的確係除左北歐隊buff 得最多既隊
元素之日終於分開左
元素之日終於分開左

之前真係讀心讀撚到
元素之日終於分開左

之前真係讀心讀撚到

之前逼人用key
1550友抽中暗精獸
垃圾王=索斯機械獸

mh慢慢出d配件比佢組裝
垃圾王=索斯機械獸

mh慢慢出d配件比佢組裝

等出1.5血回
大富翁仲有3個月過期仲唔昇華

最有用果張係金貝貝,昇華加錢ok

最有用果張係金貝貝,昇華加錢ok

阿土伯昇華打秀吉臉ok
秀吉唔係大獎

咁易中
秀吉唔係大獎

咁易中

中咗
冇隊員
10抽無今川
秀吉唔係大獎

咁易中

刷d簡單關卡用,真係唔覺得有幾勁,限木人已經輸一半,版面太多木珠,高combo盾又難搞,五屬盾又麻煩,心珠盾又好似無轉心卡,木人乜柒功能卡都無,那岐完勝
秀吉唔係大獎

咁易中

刷d簡單關卡用,真係唔覺得有幾勁,限木人已經輸一半,版面太多木珠,高combo盾又難搞,五屬盾又麻煩,心珠盾又好似無轉心卡,木人乜柒功能卡都無,那岐完勝

主就唔洗講
放阿土伯就當解盾技
木機偶叫有功能既,但升唔到技
沐月條仔係大轉心
轉心有隻轉屬光人都岩用,再唔係魔像
有解綁有水屬炸版控場(1/5意義)
唔算太少架啦
點睇$#連吸血鬼都敢溝
秀吉唔係大獎

咁易中

主就唔洗講
放阿土伯就當解盾技
木機偶叫有功能既,但升唔到技
沐月條仔係大轉心
轉心有隻轉屬光人都岩用,再唔係魔像
有解綁有水屬炸版控場(1/5意義)
唔算太少架啦

木機偶食雞啦
terry幾時先肯再出打臉全部隊長既新卡
信長天下無敵,出多個倍回
水德獸隊無人能及,全版兼心,25倍攻
秀吉唔係大獎

咁易中

無那岐
秀吉唔係大獎

咁易中

無那岐

冇那岐+1
5抽 3光肥佬 2阿布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞