[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

水珠多到跳出mon
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸
其餘以首抽黎講根本垃圾,隊員向既卡都唔適合
唔想輪迴刷首抽可以門檻再低啲
抽中三巫革新英雄機偶都照開局,火木暗屬最好,之後抽騎士組隊32倍火木暗夠玩

燃燈二消有幾多分

你本身個ac都可以啦,刷唔刷無咩分別,抽圓桌中崔斯坦/蘭斯就可以直接玩,崔斯坦配蘭斯,或者頭尾蘭斯,練埋隻木巫夠做啦,頂住檔先,起碼主線關卡可以打到好後,之後儲石等改版新卡/三國復刻(maybe會復刻)

我定另外問個巴打

你,其實一般卡池係得源魔開局比較好,獸隊你起碼要抽齊一套德魯伊先算勁,一線果d幾乎全部係獨立抽卡,源魔簽到都會送你一隻,你有二消有木巫,前面d關卡完全無難度,5封毒龍一樣輕鬆過到,圓桌求其抽都抽到崔斯坦,可以玩住先,打曬d主線關卡攞石,等改版出新卡all in

我係二百幾lv個巴打

以半年前既卡計
偏木既,火木巫毒龍,木埃/木主/任何增傷
厚血高回有爆發,但唔穩定,係磨方面出色
偏火既好少人玩,因為唔磨得,冇二消特色

就算有鐵扇都拉唔到幾多分

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩

無解放

重玩最有效率就係升德魯伊同抽圓桌之盟
除此以外完

即係唔使玩

有火木巫夠玩啦

無隊長
望住神魔個account
忽然好懷念當年洛妲隊風光既日子
12宮係咪廢?
屌紅帽繼主
屌紅帽繼主

仲刷緊?
12宮係咪廢?

得天秤有用
屌紅帽繼主

仲刷緊?

唉屌終於要返工
屌紅帽繼主

仲刷緊?

唉屌終於要返工

刷到隊員向都照開局啦
屌紅帽繼主

仲刷緊?

唉屌終於要返工

刷到隊員向都照開局啦

我又唔急玩既又
屌紅帽繼主

仲刷緊?

唉屌終於要返工

刷到隊員向都照開局啦

我又唔急玩既又

雖然依家開局係冇乜特別,但真心最少抽到一張催斯坦個啲
完全冇人掛光古希 而家係咪辣殺黎?
我好鍾意呢啲可以組唔同卡嘅隊長
完全冇人掛光古希 而家係咪辣殺黎?
我好鍾意呢啲可以組唔同卡嘅隊長

話就話唔同卡,但想有用其實係綁得最死
泛用性太低,貂嬋天照仲多人用
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位
好心獨立抽完左就放番入大pool la

損人不利己

新手無勁卡用

老手完全唔會抽大pool
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位

聽到好sad
想當年雙子一出 誰與爭鋒
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位

聽到好sad

豹豹都耐唔時會入到隊 雙子真係廢到喊
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位

聽到好sad

山羊 雙魚都會用吓
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位

聽到好sad

山羊 雙魚都會用吓

冇英雄先會落
有冰花落冰花唔好?
12宮係咪廢?

放係倉都嫌哂位

聽到好sad

好在當年練唔切
用亞瑟 合體 坦丁 主角 打輪迴,以依家d卡雖然都好易打,但真係明顯感覺亞瑟廢過主流一線隊成條街
用亞瑟 合體 坦丁 主角 打輪迴,以依家d卡雖然都好易打,但真係明顯感覺亞瑟廢過主流一線隊成條街

係冇那岐三藏咁易架啦,但勝在cd 短,關關開技都穩既,啲關得咁少血

係冇那岐三藏咁易架啦,但勝在cd 短,關關開技都穩既,啲關得咁少血

舊輪迴仲講穩唔穩,亞瑟慢到等埋發叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞