[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
3張秀吉係得正副變1cd 定隊員果隻都變

貌似全部都1cd
阿市玩唔玩得過
阿市玩唔玩得過

冇內建水巫/溢補既妖精隊
15.0之前水隊buff唔buff
阿市玩唔玩得過

海韻女皇>阿市
$#把武器寫羅馬數字 XI V I 係咩意思
on9 6抽

一張稀有都無
on9 6抽

一張稀有都無

明知讀心神塔仲係咁讚d卡勁
on9 6抽

一張稀有都無

又中死肥仔
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞
on9 6抽

一張稀有都無

del完再裝返ok
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞

幾時有加倍
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞

本多其實一般
今次真係del game 最後1次回post

心寒既係 大部份玩家都無覺得呢半年隻game變質變到離哂譜?

今次改版 除左出新卡 同潛解防龍 呢兩樣野之外 仲有咩剩呢?

認真D講 應該係呢半年黎 神魔官方除左畫新卡之外 仲有咩係新推出/新玩法?

右上副本:無更新過 新遊玩形式:無

每月一次既改版 唯一一樣可以玩既 竟然只有燒石抽新卡呢個過程 ;

除左呢樣無架啦 抽唔到 繼續抽囉;
抽到呢?無架升完擺係度打每日任囉,唔好意思因為無新右上副本打
更加嘔心既係 近排竟然連官方自己都默認左大獎呢樣野

即係講到明你聽 : 係啊1次出8張卡 不過我地係得3張卡勁 仲要好難抽既 ,其餘果五張 求其塞d舊技/垃圾技就算架啦唔預你地會用, 呢堆垃圾唯一用途就係用黎哂你地d石,希望你地無哂石之後會課石黎抽所謂大獎架咋😉
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞

本多其實一般

最弔詭既係唔明點解係cd9
25倍兼俱,唔算太差,但冇左最重要既保命能力
尖喬為水光隊帶黎既係續航力,爆發力可以靠技能搭夠,但保命能力唔係咁易
冇加血冇加回冇減傷,保命技就係cd 9,但綁定最少4人,血量想過到9rd 唔放埃/白龍/七封都難
唔明對水光隊做乜咁執著,繼北歐之後buff 得最多次既隊,但始終係爛泥扶唔上柄

心寒既係 大部份玩家都無覺得呢半年隻game變質變到離哂譜?

今次改版 除左出新卡 同潛解防龍 呢兩樣野之外 仲有咩剩呢?

認真D講 應該係呢半年黎 神魔官方除左畫新卡之外 仲有咩係新推出/新玩法?

每月一次既改版 唯一一樣可以玩既 竟然只有燒石抽新卡呢個過程 ;

抽到呢?無架升完擺係度打每日任囉,唔好意思因為無新右上副本打

前幾頁都講左,每次更新已經有固定pattern,出新卡>出個新輪迴hea下你>投票選造型,唔洗投都知一定係獨立抽卡當選>順理成章復刻上一次抽卡機,想試新卡勁唔勁?打九封啦

真係寧願佢全部新卡擺返一般石抽,以前抽到別西卜勁開心,因為好多人都無,而家變左人有我有,間中出下合作卡擺獨立抽卡咪幾好,班台仔實屌曬鬼話難抽,難抽咪難抽囉,全世界一樣難抽,有本事你咪一百抽睇下抽唔抽齊5色新卡,反正油王以前都係咁架啦,以前儲6必送一張卡,其實唔伏,源魔求其送一隻,得暗先伏,其他大獎,革新英雄得木廢,其他一樣好用,仲有靈獸果d,全部好好用,而家變左集郵game,仲夠膽死直接copy赫拉個隊長技俾德川家康

唔明既係,點解個重點係去左班新中手回鍋到,冇理過一班老手既問題

其實有啲當年退塔既感覺
由出嗰日玩起玩左兩年退塔
退塔原因都係無新玩法 洛妲隊屌打大部份關卡搞到唔想升其他隊 雙週副本卡九級垃圾 打完一隻開到圖鑑就算

不過最近回鍋發現都係轉珠game趣味性最高
雖然組隊上依家有一二線隊分 但自己砌隊過關既成功感依然有 況且即使有一線隊轉到成pat屎咁都係無撚用
無玩兩年返黎見到好多野方便左好多
先唔講堆肥呢樣野 素材背包呢樣野係抵讚既
以前係咁開位就係因為一大堆素材無卡食又唔想賣
放哂入去之後多左500幾個空位

至於新卡打臉同獨立抽卡
只能說新系列屌打舊卡已經唔係第一日既事 要出咁多各有特色既卡你估真係咁易咩 唔係每個新舊系列都可以歷久不衰 你睇狂魔依家都唔知去撚左邊
新系列雷卡呢 就鑊鑊都有人屌架啦 光暗狂魔當年都係俾人屌到反西 好似係

獨立抽卡我反而覺得係好事 大pool太撚多卡 雷卡都唔少 以前抽過既又有 你再放返入去撐大個pool我真係唔會同佢抽 新系列up完同無up無分別 獨立抽卡雖然限時開放 但起碼我抽落去感覺中獎機會還可以(抽左三個獨立卡機) 除左戰國未抽到信長 關羽 呂布 同暗圓桌都中哂 光圓桌我唔當佢係獎

其實最大問題係無新關者
等加倍啦
Btw本多真係唔識欣賞

本多其實一般

最弔詭既係唔明點解係cd9
25倍兼俱,唔算太差,但冇左最重要既保命能力
尖喬為水光隊帶黎既係續航力,爆發力可以靠技能搭夠,但保命能力唔係咁易
冇加血冇加回冇減傷,保命技就係cd 9,但綁定最少4人,血量想過到9rd 唔放埃/白龍/七封都難
唔明對水光隊做乜咁執著,繼北歐之後buff 得最多次既隊,但始終係爛泥扶唔上柄

水隊同光隊從來唔係MH最愛
玩水光隊我不如返去玩龍隊
今時今日仲有無人用切西瓜
今時今日仲有無人用切西瓜

LAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞