[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

係咪可以重刷

係咪可以重刷

唔好玩啦
你抽隻12宮都冇佢咁差
源龍除左暗之外其實真係on99

主動廢得黎15技 仲要無得刷小怪

招隊長又唔係一般地廢 水蛇春咁長其實仲廢過X之狂怒😂
刷撚左成朝都係抽垃圾
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸
其餘以首抽黎講根本垃圾,隊員向既卡都唔適合
唔想輪迴刷首抽可以門檻再低啲
抽中三巫革新英雄機偶都照開局,火木暗屬最好,之後抽騎士組隊32倍火木暗夠玩
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸
抽中三巫革新英雄機偶都照開局,火木暗屬最好,之後抽騎士組隊32倍火木暗夠玩

一路玩爐石一路抽緊
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

一隊完美既二消,就晒中間放二至四巫,依家黎講咪最多75分
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

一隊完美既二消,就算中間放二至四巫,依家黎講咪最多75分
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

你本身個ac都可以啦,刷唔刷無咩分別,抽圓桌中崔斯坦/蘭斯就可以直接玩,崔斯坦配蘭斯,或者頭尾蘭斯,練埋隻木巫夠做啦,頂住檔先,起碼主線關卡可以打到好後,之後儲石等改版新卡/三國復刻(maybe會復刻)
楊戩
奶油兔

點睇city收左me
垃圾教院仔惱羞成怒

Bin

who

垃圾教院中文系厹camin wong(泰伯)
當個post係個人facebook eall咁玩
由高登到依到比我撚足幾百個post果個

屌你老母你條女做雞
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

你本身個ac都可以啦,刷唔刷無咩分別,抽圓桌中崔斯坦/蘭斯就可以直接玩,崔斯坦配蘭斯,或者頭尾蘭斯,練埋隻木巫夠做啦,頂住檔先,起碼主線關卡可以打到好後,之後儲石等改版新卡/三國復刻(maybe會復刻)

我定另外問個巴打
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

得木火巫
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

得木火巫

以半年前既卡計
偏木既,火木巫毒龍,木埃/木主/任何增傷
厚血高回有爆發,但唔穩定,係磨方面出色
偏火既好少人玩,因為唔磨得,冇二消特色

就算有鐵扇都拉唔到幾多分
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解
老實講,過左四個獨立機,大pool 入面既卡真係好難仲係一線隊長
只有北歐(前後總共buff 左幾多次⋯)德魯伊(要去到全解放最好有埋風狸熊貓)仲係到
龍隊價值大不如前,妖精了無生氣,勉強講既逍遙都仲可以留係一線既,始終同源威力大而且穩可控

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩
老實講,過左四個獨立機,大pool 入面既卡真係好難仲係一線隊長
只有北歐(前後總共buff 左幾多次⋯)德魯伊(要去到全解放最好有埋風狸熊貓)仲係到
龍隊價值大不如前,妖精了無生氣,勉強講既逍遙都仲可以留係一線既,始終同源威力大而且穩可控

屌佢老母 者係唔撚使玩啦

燃燈二消有幾多分

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩

無解放

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩

無解放

重玩最有效率就係升德魯伊同抽圓桌之盟
除此以外完

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩

無解放

除此以外完

即係唔使玩

得木火巫

以半年前既卡計

之前練開火暗隊
毒龍使唔使潛解

梗係要,唔潛解放後做咩

無解放

除此以外完

即係唔使玩

有火木巫夠玩啦
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

我定另外問個巴打

你,其實一般卡池係得源魔開局比較好,獸隊你起碼要抽齊一套德魯伊先算勁,一線果d幾乎全部係獨立抽卡,源魔簽到都會送你一隻,你有二消有木巫,前面d關卡完全無難度,5封毒龍一樣輕鬆過到,圓桌求其抽都抽到崔斯坦,可以玩住先,打曬d主線關卡攞石,等改版出新卡all in
刷撚左成朝都係抽垃圾

100分-鈴子,哈沙
90分-巴比倫,魔源
80分-古希,銅丸

燃燈二消有幾多分

我定另外問個巴打

你,其實一般卡池係得源魔開局比較好,獸隊你起碼要抽齊一套德魯伊先算勁,一線果d幾乎全部係獨立抽卡,源魔簽到都會送你一隻,你有二消有木巫,前面d關卡完全無難度,5封毒龍一樣輕鬆過到,圓桌求其抽都抽到崔斯坦,可以玩住先,打曬d主線關卡攞石,等改版出新卡all in

d comment 不停咁 quote亂曬龍,應該係另一個巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞