[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
得罪講句 蘭斯>阿努

阿努做頭就擺唔到蘭斯正垃圾

都係洛基隊擺哂阿努同蘭斯算
得罪講句 蘭斯>阿努

變到成隊得增傷技
得罪講句 蘭斯>阿努

變到成隊得增傷技

啊努配月讀已經勁過洛基啦 , 仲要每回合送個號令

月讀+阿努真係唔撚怕會斷珠

3隻阿努輪流開關開關無間斷

開關技次序

停一回之後就可以無間斷開關技

月讀+阿努真係唔撚怕會斷珠

3隻阿努輪流開關開關無間斷

開關技次序

停一回之後就可以無間斷開關技

感...玩
from巴哈

最近幾次改版下來,尤其大富翁開始
右上角的旅人記憶已經不知道幾個月沒有更新
甚至還停留在N個月前的獵人遺址
9封王更是淪落到每次有新卡拿來試水溫的可憐蟲
每次一改版要等一個半月
我不相信官方每次都有時間在臉書上發一些沒意義的文章
卻沒有時間把遊戲做得更好,來說說這次的暗黑金
很明顯的就是圓桌營收不足趕緊來救援的一張卡
連特效都直接拷貝黑帝斯
不用跟我說都是冥王所以特效都一樣沒關係

台仔入面都有我咁醒目既人
from巴哈

最近幾次改版下來,尤其大富翁開始
右上角的旅人記憶已經不知道幾個月沒有更新
甚至還停留在N個月前的獵人遺址
9封王更是淪落到每次有新卡拿來試水溫的可憐蟲
每次一改版要等一個半月
我不相信官方每次都有時間在臉書上發一些沒意義的文章
卻沒有時間把遊戲做得更好,來說說這次的暗黑金
很明顯的就是圓桌營收不足趕緊來救援的一張卡
連特效都直接拷貝黑帝斯
不用跟我說都是冥王所以特效都一樣沒關係

台仔入面都有我咁醒目既人

陳七:韋拿踢法似我!

skin
呂布個skin咁樣咪幾好,而家果個
用番以前d貼圖改過個icon,卡面冇改過

呂布個新造型洗唔洗等到下個版本先畫得起
技能描述月讀係回合結束時轉暗,阿努係回合開始時轉強化暗

字面理解應該先觸發月讀技能之後先到阿努

Mh會唔會乞衣到話依家係bug要改
真係估唔到啊努係出黎buff 月讀😂

月讀配努 好過雙努 雙月讀

睇字面反而估唔到一開果round都轉埋強化

睇字面反而估唔到一開果round都轉埋強化

活動完左賺完先改弱是正常吧
黑妍希幾時解放
https://youtu.be/Sl2R9_WAqUo

有無人解釋下點解王1血,開亞瑟無消火珠都可以破防

原來有bug

原來有bug

VIP server
其實5隻黑金有4隻都同希神相容性好大,係咪一早諗定另類buff 希神
其實5隻黑金有4隻都同希神相容性好大,係咪一早諗定另類buff 希神

其實都係得鐵扇真係針對到希神既特性

其實都係得鐵扇真係針對到希神既特性

大號令加增傷 - 都算係幾好,而且唔怕切唔到
長駐兩倍 - 百搭得黎閂技轉心,岩希隊少回卡心既都
暗神 - 暗希全神冇難度

水妍希=弱化版小紅帽
火妍希4c咩隊都用得
鐵扇配合希神
唐僧同希神9唔搭8
阿努食唔到強化珠
阿努放邊隊都食唔哂招主動技
呂布撒旦食唔哂2倍
希神食唔到強化
歐神食唔到落珠
用剩d古幣可唔可以留返下次用
用剩d古幣可唔可以留返下次用

巴哈有人話官方話最好用晒,唔擔保下次有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞