[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
好咯好咯 曾建中發達了

一日千里搵得仲多

睇唔透D人仲咁肯燒錢玩😂

講真中到新黑卡 應該70-80%都係30抽保底先中

我就唔會課啦 唔中咪唔中咪玩小d/唔玩

根本唔課玩家已經追唔上
最好笑都係無人屌 仲要勁課

平時改版都算 一個月一次 但竟然連新右上副本都無😂

即係改版=出新卡賺錢+多小小功能改進

而家? 愈黎愈過份 連版都唔更 就咁出張破壞平衡既所謂黑金 用黑金引人轉移方向

其實所謂黑金 同online game商城制有分別咩😂

有錢有勁裝(卡) 根本同出左vip制度已經無分別 唔明隻game仲有咩值得洗錢落去

而家? 愈黎愈過份 連版都唔更 就咁出張破壞平衡既所謂黑金 用黑金引人轉移方向

有錢有勁裝(卡) 根本同出左vip制度已經無分別 唔明隻game仲有咩值得洗錢落去

圓桌系列都算係好失敗,仲衰過大富翁d卡,而家唔出黑金邊有人課,d台仔大把錢,神魔根本可以再戰十年,要不是台灣,______完蛋了。
黑金唔係必需,唔抽可以一樣照玩,但想勁又唔想課,乜野抽卡game都冇乜可能吧

旅人副本好耐都冇更新,大輪迴又冇,每次更新淨係hea出個小輪迴,地獄又冇咩特別,新版本又冇咩新意,呢d就係真既,你可以話mh hea做,亦可以話隻game壽命始終會走到盡頭⋯⋯

都係個句,抽唔抽、玩唔玩都係個人價值觀既問題,玩厭咪食卡清倉del game,橫掂個acc依家送俾人都冇人要架喇

對某d人黎講,課金d錢可能只係攞黎hea下時間⋯⋯
洛基放阿努都無乜柒用
阿努都係做返隊長

垃圾卡都可以破壞平衡
好康到!小妹為大家準備了一粒魔法石 + 一支體力回復劑

佛心terry

垃圾卡都可以破壞平衡

真心唔覺依張卡破壞得去邊,講破壞係三藏最勁
阿努做隊長唔覺得勁,抽複製人3隻輪流開都唔覺得值
得罪講句
除左水=屎之外另外4色都幾平衡
得罪講句

點睇藍希狗
得罪講句

點睇藍希狗

銀卡
唐僧->鐵扇>暗火妍>>>>>>>>阿努>>>>>>>>>>>暗水妍

from巴哈

from巴哈

佢用盡今生既運氣
今時今日神魔仲激到lam打咁撚大段野
中仔好波
唐僧->鐵扇>暗火妍>>>>>>>>阿努>>>>>>>>>>>暗水妍

三藏唔會被埋沒,只會越黎越勁,基本上令到mh 唔敢再出合體卡咁濟
鐵扇木剋火,令木隊變光暗隊既優勢,第時三圍點比下去都會有一席位
黑火妍兩倍開始普通,唯一好係三圍勁過其他卡同轉心,隊伍技都唔及其他隊長卡
黑水妍,幾時有出過場?大號令配增傷冇用,一隻須佐效益仲高,隊伍技係磨隊黎講高不成低不就

最後隻狗,好聽就1cd 開關技60倍,一黎限暗神,二黎冇任何保命buff,做隊員得增傷用途,好快會比下去

依家一線隊講求平砍保命要夠勁,爆發唔洗多,但一下要夠力,更多位要黎放解盾卡
黑水妍講到廢過1星屎來姆

明明初初出果陣好多人話勁
雖然點都唔及火妍
頭10抽中1隻
之後抽多30抽先中第2隻
總數40抽2隻
古幣9抽全部垃圾

雖然點都唔及火妍

一出新聞果時已經話佢廢
中仔好波

拎番啲上古潮文警世啦
中仔好波

拎番啲上古潮文警世啦

冇哂啦

雖然點都唔及火妍

一出新聞果時已經話佢廢

一線樓下既都係垃圾

雖然點都唔及火妍

一出新聞果時已經話佢廢

一線樓下既都係垃圾

磨隊隊伍技 水隊長住增傷又得水巫=屎
阿努用落都係錦上添花類形,仲要綁手綁腳限暗神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞