[iOS/AN]神魔之塔 阿瑟王廢卡之謎? (3)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
主要用途都係3cd2倍攻

除左依樣之外真係冇乜特別
1.3雞肋都不如,掉珠up 仲有人信?

除左用北歐隊 強化珠都無乜用
三圍內偏低
唯一賣點係佢每3回合關完即刻開有2.6倍攻
垃圾game當初又話黑金唔會復刻

正式宣佈神魔玩完

3.0講到依家咪又係未玩完

隋時開關 , 關左又2倍又真係算屌打蘭斯..

不過蘭斯最大特點係左上狀態唔怕狀態重置

點講都好 , 一定抽 做隊長一攻擊就20.25X1.5=30.375倍攻

正式宣佈神魔玩完

點講都好 , 一定抽 做隊長一攻擊就20.25X1.5=30.375倍攻

一定唔會抽
呢張卡抽到都只會放呂布隊,神族增傷果d可以唔洗理,淨係1.3倍常駐增傷同暗珠掉落率增加已經屈曬機,放北歐隊就算全隊食曬2倍增傷,都未有呂布最大倍率既一半,你擺落d廢隊梗係覺得1.3倍無關痛癢,擺呂布隊變常駐88倍,仲未計暗珠掉落率加乘隨時天降多一兩組暗,未計轉直排昇華劍增傷
呢張卡抽到都只會放呂布隊,神族增傷果d可以唔洗理,淨係1.3倍常駐增傷同暗珠掉落率增加已經屈曬機,放北歐隊就算全隊食曬2倍增傷,都未有呂布最大倍率既一半,你擺落d廢隊梗係覺得1.3倍無關痛癢,擺呂布隊變常駐88倍,仲未計暗珠掉落率加乘隨時天降多一兩組暗,未計轉直排昇華劍增傷

呂布放蘭斯好過放阿努啦
暗屬黑金得千七攻見到都想笑
黑金無隊伍技
黑金無隊伍技

幾時出
黑金無隊伍技

幾時出

頭尾消暗強1.5
黑金無隊伍技

幾時出

頭尾消暗強1.5

暗強係隊長技黎
消暗強50%1.5攻(可疊加
古幣可唔可以拎走源魔呢d垃圾卡

呂布隨左打王仲要常駐增傷加持? 我擺兩隻奧丁加蘭斯加g dragon都係咁車了

就係洛基平砍唔夠殺啲小怪先更需要常駐增傷咩

利申:用洛基多過用呂布,貪自動產珠都更易操作
柒小陣當幫忙
常駐無腦1.3+全暗強化 ,cd5仲有得隨時關技2倍攻

=雞肋

平時轉果d乜鳩直行雙劍1.1定1.21倍 =好撚勁啊屌
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/06/180522_5eec1ec2ede21636c932cb43e6b0ed45.jpg[img]

正式宣佈神魔玩完

一定唔會抽

抽就一定抽嫁啦 差在抽完由佢1lv1技定直接啪雞
三藏初頭都俾人話冇咩特別,未到黑金強度

等阿努出左,一眾玩家實測咪知堅定流
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/06/180522_5eec1ec2ede21636c932cb43e6b0ed45.jpg[img][/url]

正式宣佈神魔玩完

一定唔會抽

抽就一定抽嫁啦 差在抽完由佢1lv1技定直接啪雞

本身就冇玩開暗隊而且冇愛,依家都只係會用呂布撒旦打成就,就算係暗版三藏都唔會抽
始終冇咁多錢去課

=雞肋

切西亞最勁,其他全部都係垃圾

=雞肋

1.21d人無主動技?

=雞肋

切西亞最勁,其他全部都係垃圾

獸>>>>>>>>>all
太耐冇玩而家唔知砌咩隊 乜卡都冇咁濟

有甚麼解決不到的事 找三巫就行了

得水木 冇火

得水木 冇火

抽 抽 抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞