《覆沒‧香港》 - (少甜+喪屍)

278 回覆
17 Like 4 Dislike
七師傅
Pish
有更新!!! 幾驚樓豬棄咗
《覆沒·香港》 (九龍篇23 阿怡篇7)

之後居民都被分到不同座數既低層單位居住,管理人員以安全為由分為單身男人, 單身女人, 一家人及老人家到四座大廈中。

我同BB被安排到了女子座大樓居住。

頭兩日我地都可以正常出入大廈到平台散步,食物都係自己到管理處領取。 但第三天突然發生一件事。

「依家發現有人偷野食,被我地捉到。」係管理處食物領取處位置,無音在大聲高呼著。 佢腳旁正有一個男人平訓係地上。

「依個人今朝係我地倉內偷野食,咁係唔岩既行為!!! 」無音大力一鞭,打到地上男人。 該男子正正係當日帶頭想反對無音既黑色皮衣男人。 鞭打在佢身上「索啪」,但佢猜任何反應…

大家都唔知道,到底佢係生係死。 只係大家都保持沉默,唔敢做任何野。

「希望大家都清楚知道,係依個時間應該要共渡時艱! 唔應該做一D損害共同利益既事…」無音雙眼橫掃係平台等候領取食物既人:「我作為依個小社區既管理人,我會以大家為重,希望大家都會配合我地,我地既目標係要等政府黎,但我地依段時間就要好一守規矩。」

大家都係保持唔出聲。

「好啦,相信大家都餓啦。」無音突然笑臉迎人的:「大家快D排隊拎食物先。」

中年男被保安員拖走… 我地就照樣地排隊。 大家都只係冷冷的望住佢被拖走,冇人理會佢既生死… 領過食物後我都快快返回自己既大廈去,要快快食完野餵奶比BB食。

「點解今日好似少左野食咁?」無意間我聽到身邊一對老人家對話。

老公公:「係啊,真係少左好多。 唉… 睇黎我地要留起少少慢慢食。」

老婆婆:「唔洗擔心,政府好快會黎架啦,挨下啦老爺…」

「唉…唔知阿孫仔地點呢? 又唔出得去….唉….」老公公嘆著氣說。

又另一家人的對話-

兒子對父母說:「爸爸媽媽,我好想食薯條飲可樂啊…..」

「困困… 冇薯條啊… 乖乖地食住依D野先啦。」女人回應兒子。

「哦…咁我可唔可以飲可樂啊….. 」

父母兩人大驚,立即掩住兒子既咀。 但已經太遲,因為對詰已經被人聽到。

「你地自己收起左野食? 有冇搞錯啊。」一個身材肥胖中年大叔大聲說:「保安,佢地私藏野食啊!!!」

中年大叔指責佢地一家人,4個保安員拿著木棍將3人圍著:「你地夠膽自己收起食物自私食品?!?」

「冇啊。 細佬仔亂講野… 我地真係冇啊。」

可惜一切都冇用,保安小隊目說:「有冇偷偷地收野我地上去你度睇就知!! 你地上去搜。」另一小隊一行4人走入佢地屋企搜索,十分鐘後手上拎住唔少食物返黎。

「我地搜到少量食物。」

「先報告比無音知道。」

心知自己做錯既兩公婆非常的害怕,可憐既係小男生完全唔知道自己講錯了說話。

「好….小朋友你好乖… 話比我知道你地仲有冇咩係自己單位入面?」無音接到通知後將小朋友拖到一旁,以有善既語氣問小男孩,用一家人單位內搜出既糖果引導男生:「乖乖地講真話比我知,我會比你食粒糖。」

天真既小朋友真係將一切講出黎。

最後小朋友既父母被帶到保安室內,而告密既肥男子同將一切都和盤托出既小朋友都我地了小量食物作為獎勵….

依件事,係居民心中種下了恐怖的種子…
又有新文
好耐無喺度見到響巴啦
Push
幫響巴一推
以為有文
下仲未撚完架隔咗成年入嚟
《覆沒·香港》 (九龍篇24 阿怡篇8)

食物好似越來越少,大家都發現了,但大家都唔敢出聲。

但大既唔食細既都要食…. 我發現自己既奶量好似唔夠? BB總係食唔飽… 原因我相信係因為我自己都冇啖好食加上太大壓力而令自己生產既人奶不足….

面對依家既環境,唔只外面世界既混亂; 就係自己屋苑內都被一班恐怖既保安團體所控制住; 再加上自己既親生骨肉好似被感染變得像半人半喪屍一樣。

而係依個咁可怕既時間中,我唯一可依賴既人大舟就唔係身邊…. 我好驚….好無助。

抱住不停發出怪異喊聲既BB,我只有喊…. 以前時常有人話比我聽自己既BB一喊就會心情好低落,果一種煩擾會令父母身心都難以承授。 更何況依一刻只有我一個人面對。

望住佢喊,我唯一可以做既就係將自己乳房將望有乳液分泌可以令BB唔喊….

我發現BB飲左我既乳液後面貌會變得更似正常人類,而佢一肚餓喊既時間佢會變得越來越似唔正常既人….

而BB既喊既時間壞來越密,變異既次數越來越多而且越來越唔似人類….

「…..唔係…. 你唔係我BB……..」聽到佢喊聲,我好煩躁! 自知奶水冇多既我直接將它放係房內將門關上…… 但怪異既哭叫聲越來越大。

「咕咕哇….咕…嗚哇…..」

「唔係…唔係…. 你唔係我BB….唔係……..」

【嘭】外面傳來防煙門關上既聲,我望一望鐘,係派發食物既時間。

我立即跑出大門,走到後樓梯。 怪異聲音理應遠去,但我總係覺得它既聲迥蕩於耳邊,無論我走到去邊都好似逃唔過它。

「啊…..唔好….唔好喊….」我自個兒的排隊領食物,一邊細細的說著。

「唉…. 今日好似又少左D野食。」「係啦… 唉….吊那媽,有冇見到外面,好似完全冇警察一樣。」「見啊,周圍都係喪屍咁…唉都唔知會唔會有政府黎…..」 「係啦…..我地D食物好似都唔多夠….」

剛領取食物既兩個男人係一旁邊行邊說著。

「啊….」 正好被保安員聽到佢地既對話,保安員一棍打下其中一個男人既頭。

「你地咪係道亂講野啊,岩岩頒布左居民唔可以散播謠言!!!」唔知從邊殺出幾個保安員,將兩人毒打一番後拉走:「將佢兩個困係污水渠房內。」

兩人領取既食物中,剛好有一個面包跌到我身旁,係保安員專注於處理兩個亂講野既男人同時我偷偷執走面包打算走回家去食。就係我離開不遠後,背後既保安員大聲說。

「少左一塊面包啊。」但好快就被保安們發現少了,佢地打算回收食物,因為依家食物非常的珍貴。

「前面個女人企係度。」其中一個保安跑向我:「我岩岩見到你好似執左D野。 你好安返出黎。」

我頭都唔敢回返轉,同時以最少既幅度將剛剛執起既包放入口內,打算快速吞下。

可惜係制水既情況之下,本身我既口都已經唔夠水份,仲要急速地吞下面包,令我唔小心啃親:「咳…咳……」

保安員說時遲那時快的走到我面前,一手找住我把口將我個口打開,面包未有完全吞下….終被發現我偷偷的食多左一塊包。

「哼!!! 你偷野食‧」保安一巴掌打來。

我從來未被人打過,冇想到我會被掌打,仲要係一個保安員係大庭廣眾之下打我。

「捉佢去比無音大人發落啦….」從後趕來左幾個保安員。

之後我既食物都被沒收,帶去保安室之內………
《覆沒·香港》 (九龍篇25 阿怡篇9)

我被安排到一間房內等待。 還好吧… 冇將我直接困到佢地既『監獄』污渠房內。

如果我被困,等於我唔可以照顧到BB啦….

一想到BB,它既怪異喊聲又再次響起來….

「你好。 聽聞你岩岩好唔聽話咁偷左犯人掉係地上既食物。」無音係門外入黎,手上拎住一條香蕉同大包魚肉腸入黎,邊食邊問起我偷野既原因:「你唔係唔知規矩下話? 我地要守規矩啊。」

無音一邊偷笑一邊大口大口食住魚肉腸。

「對唔住…. 但我真係好肚餓………」依一刻我都冇得去呃佢,只可以直接講:「我仲有個BB係屋企架,所以我先會犯規…好對唔住啊….」

無音笑著回答:「BB幾大啊?」佢既笑容可是充滿了陰謀。

「岩岩出世一個月….」計一計時間佢已經差唔多一個月大….

「噢~」無音續說:「依家冇電,你BB有冇野食啊? 咁細個真係唔可以餓親佢架。」佢既笑容變得更加奸。

「….. 有… 有既…」一個男人係依個情況下問自己,即係同直接問自己夠唔夠奶餵食冇分別….

聽到我答案後無音看似非常滿意的:「呵呵…. 係咩? 你地冇咩食物會唔會唔夠養份製造母乳啊?」

「….」我冇出聲,低住頭唔敢答佢。

「咯…咯….」無音一步步走來我度:「唉啊…. BB真係好需要食野架,哈…. 你地做媽媽既真係好慘好辛苦啊。 本身要湊一個BB都要好多心力啦,唉呀。 依家仲要冇咩食物,我好登你同你BB擔心。」

「…..」

我冇抬起頭望佢。 但我眼尾見到佢手上拎住一條魚肉腸。「啪…嘶….」一陣魚肉腸膠袋破裂既聲音….

「係啦,聽佢地講話你老公唔係度。 佢係出面返緊工?」無音行到我面前,一手抬起我個頭來:「呵…. 真係可惜啊,咁靚女但係老公就….. 哈…..」

「….我老公一定冇事架,佢仲係出面生存緊架。」我知道佢想點,更加知佢佢想講咩。

「哈….. 生又好死又好啦,你都係唔好諗啦。 你點都要為你BB著想啦…..」無音將摲下包裝既魚肉腸放到自己跨下:「黎啦… 食D野先,我地可以慢慢傾下…. 」

「….」我望住眼前既食物,冇出任何聲音。 佢已經講得好明白,動作亦都好夠露骨….

「唔好諗咁多啦,唔為自己都要為下BB啦。 食啦…」無音用右手食指同手指公提著魚肉腸上下上下搖動:「如果你唔做決定,我就唔放你走啦。 你頂到肚餓姐,係你單位個BB會點呢?」

「…..」一想到它,我更加係失去了思考力。

它冇我照顧會點? 佢冇我奶水係唔係會變成喪屍?

無音淫笑起來:「哈…. BB真係慘啦…. 阿媽自私只係諗自己….」無音將魚肉腸放到口中咀嚼::「唔~~~~ 好食。」

「…..」我應該點做…….. 係依個亂世中…. 我一個女人仔面對自己既BB,一個怪物般既BB,應該點好….?
《覆沒·香港》 (九龍篇27 阿怡篇10)

依一刻我好忐忑不安! 大舟生死未卜,要一個女人照顧它… 我感到無盡既徬徨無助。 外面充斥住喪屍,我唔可以帶住它離開,我可以肯定自己支持唔過半日時間。

雖然內心總有期望有政府人員黎救我地,但見到街上喪屍橫行既情況。 電力、電視台等公用設施都未恢復,你唔會懷疑外面已經仲可以輕易生存到。

離開依個”居所”既風險非常的高。

但留下來… 我既生存方式… 唔係我可以接受到…

無音見我仲未決定到就說:「仲需要諗咩? 你一個女人仔又有個BB,要係度好好生活呢,唔係做唔到既….」

「….」我知道道德上真係過唔到自己…. 依個時候我彷似又聽到它的哭泣聲….

它雖然有點怪,但係…只要佢一飲到我比佢既人奶,佢會回復到人既一面架…. 我懷左10個月,辛辛苦苦生左佢出黎…. 我唔可以放棄佢……

無音係依個時間走到我面前,將褲既拉鏈拉下來,,,, 「黎啦~ 你要吸收多D養份啊。 呵… 快D食野啦…」

我內心係極度唔願意….但一切都係為左它….

嘴巴微微的將開,慢慢將頭移近無音拎出黎既下體。

「哈….」無音樂見我就犯:「含啦。 服侍得我好就可以分到食物啦,哈…..」

為左它… 我合上雙眼巴嘴巴將開吞下佢既下體,一陣惡臭味攻到我口內。

「嘔….」只係含到口中一下我就頂唔順。

「呵呵…. 冇辦法啦,我地食水好重要,已經幾日冇沖涼。 哈…. 你就同你個口好好幫我清潔乾淨我條野啦。」無音一手提起自己下體另一隻手捉實我個頭,將自己下體塞到我嘴內。

係無可耐何之下我被佢迫令用口幫佢….. 聲淚俱下既我被迫做一D自己唔願意做既事情……..
摩牙
《覆沒·香港》 (九龍篇28 阿怡篇11)

我覺得自己好污糟,同做雞一樣…

感到口中既下體一下子變大,非常嘔心…但為左它…為左有母乳比它飲等佢可以變返人類既樣變返我可愛既小天使。 唯有閉上眼默默地滿足佢。

「啊… 含得好好啊~~~ 哈~~ 人妻果然另有一番味道啊~~ 哈…哈…. 羅大舟條撚屌真係幸福,可以成日享受你既服務!! 哈….」無音按壓住我個頭一邊迫我用口一邊用言語去污辱我…

無音用右手大力搓弄我乳房。

「唔…唔好咁!!!」由於我係餵養期間,乳房一受按壓就會痛得好勁。

「屌你。 係唔係唔要食野啊?想反抗!!!」無音冇停手,反而更大力雙手揸我兩乳。

「好痛啊…. 唔好…. 」痛到淚水不自覺的流下:「我個胸好痛,谷住谷住…唔好咁大力啊…」雖然極度反感,但係依個無依無靠既形勢下,只好苦苦哀求無音:「….. 可唔可以啊….?」

「哈…哈…. 你真係….」無音莫名其妙的笑起來:「哈… 好笑好笑,似乎你都唔了解依家情況。 好好….哈……」

我一臉莫然的! 我已經好聽話,仲唔夠?

「係啦,你有人奶,我真係無飲過。 啊..哈… 其實唔知細細個BB果時有冇飲過阿媽果D! 不過…嘻嘻~~~ 依家咁大個人飲人地阿媽既奶又係唔同既事,哈….」

「喂…啊! 唔好咁,我係留比我BB飲…. 你唔…」打算轉身避開佢既我突然被長鞭纏繞腰際。「啊….」長鞭打到我身上令我感到一點痛楚。

「乖乖地,唔係就要受苦啦。」無音用力一拉,將我拉回佢身邊。

佢一手將我上身衫拉起再一手拉開我胸圍…. 兩乳坦蕩蕩的展露於無音面前。 雖然早有心理準備佢會除去我既衫,但當真正發生時候原來心情係好難受。

「唔!!! 」無音大口大口吸啜乳頭,一邊用手輕輕搓揉一邊用嘴巴啜: 「點啊? 媽咪~~ 呵…. 我咁樣會唔會舒服D?」

我好想講我一D點唔享受,但我唔可以講。 係依個情況下我學乖了,唔好亂講野就冇事吧? 無音係依個最有權力既人,佢一唔鐘意可以用任何方式去折磨我。「……」

「唔… D奶好好飲啊媽咪…」無音竟然無恥地扮演成一個BB,要我陪佢玩角色扮演嗎?

嘔心死。 雖然本身有玩開cosplay扮唔用角色,有左BB後亦有被大舟去啜奶….佢都會扮成BB咁叫我做媽咪。 但叫我同一個唔鐘意既人做D咁親密既事情,仲要扮成好享受…我真係好難受….

「媽咪!! 做咩唔應我啊?」無音目光兇猛的望住我。

「….. 唔…. 媽咪好舒服啊….BB快D飲奶啦…..」但無奈既我只可以附和佢變態要求….

無音聽到我咁回應後,非常的滿意。 「點解啜唔到既?」

我諗我真係唔夠奶水….「對唔住…我…真係唔夠營養所以冇啊….」我估計係依個原因。

「點會啊? 你諗住自己有就有架啦…..」無音說:「….唉….. 你真係唔識架WOR」

「????」我真係唔知佢亂講D咩,有咩可能話有就有奶,點變出黎….?

「算啦… 」無音都唔強求我,將我既褲除去。

「唔得啊…. 我岩岩生完,仲未回復返,唔可以啊….醫生講過大半年都唔可以啊,我下面傷口仲未好返架!」

「哼。 冇事架啦。 總之我一定要插入黎架啦。」無意唔講理地扯開我條褲,再拉開底褲:「吐…」

我感到有D液體沾到我下面…. 佢吐左口水去我下面。 「唔好啊….口水好污糟,我下面仲未好返…..啊呀….」

我講咩佢都唔理會,用手指插入我下面。

「唔…. 你下面好窄,一D都唔似生過小朋友啊…..」無音將手指慢慢塞入去我小洞穴中,不停撩撥我陰道內壁:「係唔係好爽呢?」

「…..」 我感到仍想搵我敏感既地方,但我係完全冇心情去做依件事: 「唔…. 」但我仍然係輕輕點頭發出輕輕既呻吟聲扮成有感覺:「唔好咁啊……」但我仍會做出小小既反抗去滿足佢… 因為長鞭打來既痛楚令我想起尋日係平台果個變態皮衣男人一樣下埸。

我只係希望佢唔好真係插入::「唔好….快D停手啊。 唔好搞我下面,我真下面真係未好返………」

「呵…. 真係唔想? 你睇下你下面,已經濕左啦。 你下面真係痛真係有事就唔會濕啦。 哼哼….」無音依舊用手指抽插我小穴。「唔好再反抗啦,放低羅大舟啦,佢唔會返黎架啦。 」

「啊….. 唔好啊………」雖然心裡係好反感,但無音講既說話係好大既誘導令我慢慢放下….

「你唔諗自己都諗下個BB啦。 哈…」無音露出一個令人討厭既樣。

「啊……唔…… 唔…」佢加快手指速度去刺激我小洞穴….
好忙。 會遲下UP依面
自推
推下響巴
《覆沒·香港》 (九龍篇29 阿怡篇12)

「呵~ 你真係好撚正啊。」無音如入無人之境咁去搓揉玩弄我身體:「唔好反抗啦,好好地配合我啦,哈~ 你要知道依個世界係做咩都冇所謂既,唔好去理道德啦。」

「啊…」我不自覺地呻吟出黎…係發自內心興奮既叫聲:「唔…唔好咁…. 我只可以幫你…用口…係極限…哼啊…」

「咍~ 你真係傻傻地… 呵… 你咩都唔知道咁? 哈… 」突然無音手上出現雙鞭,純熟地用鞭綁起我一雙胸部:「呵~~~ 你對波咁大,綁住黎真係好有睇頭~~~」兩乳被無音用長鞭圍了幾圈後,佢不停拉動長鞭,令我兩乳一同上下擺動。

雖然我被侵犯緊,但內心竟然鼓起一絲快感… 從來未有試過用sm工具既我竟然感到絲絲快感同興奮:「噫…噫呀… 好..好….痛啊…」兩乳被拉扯著,感到微微既痛楚同時情慾都高漲起來。

「係唔係好正啊? 哈… 」我既反應都被眼前依個人渣看穿了,佢更肆無忌憚地拉扯及收緊長鞭。

【咇~】

「噢~ 呵~~ 你睇下,用力拉幾下,拉到你噴左d奶出黎啊!!! 」無音無恥之極,不停言語侵犯我。

「停啊… d奶要比bb飲架….啊…噢呀…..」我已經制止唔到無恥既無音。

乳頭時而被吸啜時而被舌尖挑弄,自從懷孕後到今天已有近一年時間我冇同大舟有親密接觸… 今日,就好比久旱逢甘露般…

「哈~~ 你就好好享受一下啦,人生苦短就好好玩一下啦。 我地依個世界係冇需要考慮道德架啦,黎啦~~ 合作少少啦。 唔需要去諗真實社會既觀念啊。 哈…」

聽到佢咁講,我感到絕望… 的確岩。 外面都已經充滿喪屍,假如係仲有警察或者政府既存在,應該一早有人黎幫我地手… 出面既社會應該已經崩潰了。

人活係世上,最基本需求就係求生。 人係求生唔係求死既… 我唔可能為左死守道德而放棄活下去既機會。 最起碼,係為左BB….

「啜~~」係唔係我面上出現了動搖? 無音吻下來… 我先係呆滯半餉。

無音再次吻下來,將舌頭伸入嘴巴內。

身心都已經放棄了,我用行動回應佢既下流人渣既要求。 舌尖輕輕地回饋無音強伸入黎既舌頭,慢慢的我思緒都忘卻了一切轉移到集中到身體感受之上。

「唔…嗄~~」開始投入,投入到同無音交流之上。 享受著佢玩弄身體每一處肌膚帶來黎快感,乳房被緊緊繁上長鞭拉扯迥蕩,舌頭在游走互纏,下身被手指挑撥陰核。 所有感受來往身體既神經傳遞到腦海轉快為快感刺激到身體不自感的扭動。

「你睇下你下面幾濕~~~ 」無音邊同語言污辱我,同時將兩隻手指插入小妹妹之中抽插撩撥洞內探處 – G點位置被無音輕易地尋找到了。

愛液如山洪暴發的滲漏而出,我再唔可以呃到佢,更加唔可以呃到自己… 一切都唔可能返到轉頭….

「啊啊~~~ 好… 好舒服…啊呀…」終於被無音攻破道德防線,再也唔去理會一切故有想法。 用身體去換取生存必須,讓身體去享受快慰。

「叫大聲D 再淫D! 想唔想我插入黎?」

「嗄呀….」不斷地被打擊同刺激既我,失去理性地求無音:「插我… 插入黎啊…」

「插緊啦。 手指唔係插緊咩?」佢淫穢地笑著:「我隻手指唔係好好地插緊你咩?」

「唔唔… 我想要啊…」

「你想要咩啊? 吓? 用口同我講出黎啦,小賤人。」佢明知我意思卻要我講出口…

「… 我…呀… 我想你用下面啊…」

「哈~ 岩岩唔係話唔比我插咩? 唔係話最多只可以用口咩?」突然佢坐係度:「幫我含得好好地,含到我舒服先再講!!」

我乖乖地跪到佢前面,一手套弄佢一對荔枝同時大口大口將鼓脹既下體含啜起來,主動而不知恥的服侍眼前認識不久既一個男人…
.
加速
就update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞