[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
金色係黃金鯰
禁L1感應氣, 你會見到佢紫色閃光
大約係地圖綠色手臂個ICON, 後面舊石度
剛剛打完比達,仲未用過d Z珠去升技能樹,係咪最好升氣功類既招?我見料理/套餐buff能力有時限的,有冇邊款係加永久數值?特典送既都未食,怕食錯左後悔
想問下占星婆婆俾1000蚊個一個其實有咩用?
金色 都有可能有緋紅鯰
機率問題
打完比達
今晚繼續, 好好玩
我冇完整睇過
依家打算玩呢隻game完整睇一次劇情
升咩都冇所謂 我一開始都係亂加
不過想快速清怪都係升氣功先
料理/套餐都會加永久數值 自己睇附加數值
其實唔係加好多 除非你好多時間打食材
隻game都有啲無咗同改咗少少
不過大致上嘅野都還原曬
有個任(還是係對話) 講左點解撒亞人唔生返條尾出來

悟空就因為神令到佢唔再生,但其他人唔生的原因係:佢地本身的戰鬥力已經勁過變猩猩,所以佢地進化左,唔會生返條尾

其實慢慢玩支線,看下對話,如果你好熟龍珠的話,係可以令你會心微笑的。

這隻game 唔係話好好玩,但作為fans 我收貨了。
(缺點:PS4 用左ssd都覺得load得慢,一load game 就要玩下手機等
好多load位係幾差 轉地圖load都算
講幾句野又load 煩到
但係啲支線幾有趣 好滿足到fans
又唔係ps4獨佔遊戲 買電腦版好過
電腦舊 同埋個monitor 細 玩得唔過癮
(部電腦用左4-5年 保養得幾好 都唔知幾時先有藉口換機

習慣左出廳對住大電視玩.......
玩呢d game係鐘意用手制玩
唔好同我講電腦插手制,懶撚
雖然對龍珠Z劇情都已經好熟,但都會睇住電視一路玩一路睇劇情,我覺得7/80後做左人老豆既玩呢隻有機會帶到個仔入坑
賣200-300k coins
6HkD/10k
Payme/轉數快
Tg: https://t.me/undercoverrrrrr
錯Post sorry
加永久數值?
唔係D料理有時限食完就無?

你睇清楚 我打嘅係
附加數值 而唔係料理效果
克林已經夠慘ga la
得TVZ劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞