[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
PS4 pro同steam應該點簡?
PS4 pro係咪已經可以開盡特效、幀數方面有冇60
利伸電視用LG b9,電腦用2080ti
個人諗法如果PS4 pro夠做就買PS4 pro版,因為電視4K同埋色水靚啲,但如果特效或幀數表現唔好就考慮買steam版
唔該各位巴打
請問點轉target打?,宜家打爆機到120lv了,都唔知點轉
右邊joystick左右
OK,thx
今集真係當睇故事,玩果PART真係普通
其實睇得出隻game有好多支線同細節都好有心機整
杜拉格斯同8號做fd
芝芝大概幾時有咗悟天
牛魔王同笛子魔童
不過隻game啲玩法真係有啲悶 尤其係啲執野任
有樣關係經驗值畀問

有樣野係 exp經驗值lv2
食每個加10%

1. 想問有冇時限?
2. 如果我食5個 係咪 乘返1.1 嘅5次方?
定係食幾多個都係加10%?
補完返悟飯點解同16號會有一定既FD底
邊度可以打到超驚人的成人書籍?西部地圖既內容要10個先開到,但我啲支線任務已經打哂
真係睇幾多次都係咁型
你試吓打塔,同外星飛船?
想請教下社群Z戰士果版擺咩組合先最好?我升滿哂悟空悟飯比達魔童杜拉格斯係咪化算?天津飯呀樂無限升唔升好?
精粹鐵邊度有?部訓練機升唔到
我一心衝story
諗住之後開哂啲人物之後慢慢試其他角色對打

到打完布歐 點解無嫁

我好掛住ps2 sparking 個戰鬥 有攻擊技 輔助技
同最重要!!可以用哂咁多個角色

雖然主要都係悟空悟飯同柒達呢啲

但我好想用打個斯路嗰個 悟飯超西2 布洛尼 同布歐

尤其呢集小布歐招技有動畫 勁正
想問下有d支線miss左無拎到靈魂紋章可以點搞
除咗食藥同升lv可以點回血
去燒烤位休息
玩番xv2, 試下學連擊3訓練睇下點
但亦都係人生中最柒的一刻
補番LINK, 好多時試到放棄自認高手請....
https://www.youtube.com/watch?v=iRmVtC5z6_E
有冇人知紅魚邊到釣?係悟空屋企地圖釣左好耐都冇
杜拉格斯唔係必需因為佢連人唔加得多
Z個板基本上都係龜派, 魔童悟飯同悟天/細杜拉格斯就好夠做
去右上角地圖個D山好似有, 山洞小
或者去買都好似得
1. 由頭打過
2. 等patch update時光機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞