[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
強迫症
我前期冇周圍去應該都miss左幾個,等佢遲下有時光機可唔可以玩得返
我miss左個lv2既
Btw 有冇人打左175lv既狂敵boss
我130lv打埋去扣1
miss 左個要去界王星既任 平時會睇全地圖藍任用 當時冇留意可以去界王星 依家差隻猩猩章就齊哂全角色
我都唔知自己差邊幾個章
依家max到 Z,修行,神 都算係咁
我104 RE
不過處女座有強迫症而家安樂好多
其實最好係睇劇情個度就知有幾多個支線未
以我理解, 用緊O打人4/5下再轉用正方/三角就可以
不過好似要背脊有山先OK
打唔入咪升lv囉
想知level有冇封頂?
去到人造人篇種仙豆個位中左BUG..D劇情同支線完全冇哂指示
想問有冇解決方法?
玩左廿幾個鐘,唔想重玩 好想喊
其實隻驚好撚垃圾

斯路篇打一次斯路就算?

難度又唔夠 劇情輸硬既戰力都比你贏

反而超2悟飯輸出又高到秒殺斯路..

可用角色少 可用技能更少

D技就咁加超級就算

..支線又求其 冇誠意過火影好多

真係寧願睇返龍珠算

好似火影咁全角色對打 賣下dlc咪算

居然爛撚到成套龍珠可用角色得幾個

收集要素大部分又唔知拎黎做咩

屌你老母400幾500幾買隻垃圾返黎
樓主走先 呢到我幫你頂住
其實佢開頭個d敵人幾難打下
例如拿迪斯放地圖炮都唔係咁易避
但之後個d 敵人已經無以為繼
布歐篇接近真線劇情
依隻game已爆機 +支線差兩個
CyberConnect2 依間公司做火影遊戲做咗十幾年
淨係開發成本同時間已經少過龍珠依隻game好多
火影 終極風暴4 龍珠Z Kakarot
2選1我一定會買 終極風暴4
故事模式 冒險模式 本地對戰 網上對戰
龍珠Z輸到連車尾燈都見唔到
格鬥系統又係同 xv 一樣
其實你講得冇錯 , 係做得幾差
終極風暴4 故事模式 全s都搞咗我勁耐
真係好玩過Kakarot好多
Xv 有齊哂所有角色用 差過xv

而且隻驚d技少撚到
連技都稱唔上 你見冇人再討論就知乜事
開頭係神作
boss keep 住有拿迪斯個d 屈機招應該會過癮好多
拿迪斯難打 比達猩猩廢到嘔
我都認同係好易打, 不過作為龍珠迷當重溫下D情節都算OK, 同埋好似當年card game形式好玩d, 角色呢樣我鳩估佢係想DLC先出搵錢

btw, 無睇過火影所以無打過火影個隻, 而呢樣正正反映呢d game係俾人回味多過遊戲性, 我諗除左你講呢隻亦好小會做得好
如果d招屈d好似拿廸斯咁會好玩d, 佢而家好明顯係典型ARPG
你同佢唔係差好多level已經可以嬴, 平手level可以屌打
火影我有玩,動漫作game黎講算好高質,至少比one piece銀魂好好多,呢隻龍珠俾fans懷緬下其實唔錯,打鬥方面需要再改良下,同埋真係太少角色可用
隻game 拿迪斯+ 悟空打精英軍團一打三最難打
力高出大技撞埋黎個下好快有時會避唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞