[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我覺得魔童打20號都難,悟空一打三唔知佢 d血繼續落,焗住要認真玩
同埋練功如果唔夠高LV打拿廸斯立巴同比達
有時氣都儲唔到
打20號可以試下用手撞個招, 扣好多同打斷佢, 同埋要多D閃
魔童其實都幾好用, 激烈光旦都爆得好開心
開頭未熟20號後入果招,成日俾佢搞我後面
係,我等比達lv再高d先打,但都要食藥
頭先去好景睇隻龍珠普通版要$598
仲未跌價
第二水都仲咁貴,買數位版好過啦
我一早買左 琴日行過望下
實體普通版幾錢先入好?
⚠️工會大全⚠️
https://docs.google.com/document/d/1IPQPGavm7k6saSj8fZ6J7QtblYdale6O9ddZg0bDEbQ/edit?usp=sharing

⚠️Group List⚠️
t.me/hkonstrike/1040

🔴二百萬三罷聯合陣線🔴
抗爭 | 工會 | 罷工 | 行業行動
頻道 t.me/hkonstrike
FB bit.ly/2JQLM2f
IG bit.ly/33hmGRR
巴打爆左機未?我會睇哂所有情節慢慢玩,而家先玩到打18號,反正佢dlc都未出
唔夠D幣用可以點刷..
同埋白金界王個20個call
有冇方法可以刷到 除左挖礦
週街有未?

如只係個別鋪有
未必係派左第二水
點解steam平ps4成舊水
買咩版好
之前問過一間網店話第二水會平D 或正價
不過要等
都出左就快一個月,而家想買既真係唔差在等多陣,無謂益炒狗
我第一日買 而家先打完多多利

琴日又買左隻新zombie game
跟足龍珠Z播放進度黎玩
睇返ps2 角色無印到gt

阿豬阿狗都有 每個角色都有自己既技同攻擊方式

就連小雲都有

再睇下呢隻垃圾 可用角色幾個

戰鬥系統完全唔得..

技能連最基本都冇

超2悟飯連父子龜波都冇得你用

我記得ps2年代仲有隻龍珠跟足細節

例如玩悟空死左之後要自己去跑蛇道

斯路第一形態又要周圍去搵

比佢用太陽拳閃盲

至於呢隻垃圾連過場動畫都冇撚埋 直接飛左

仲記得隻驚玩天津飯用新氣功炮可以不停連射

但係會係咁扣血

愈睇呢隻垃圾愈唔順風

十幾年到底進化左d乜?畫質?

用畫質換撚走哂所有遊戲性?
Xv1,2同大特改下歷史都叫有可取
自創角色 拜師 仲有可用角色都多

自己有得變下唔同身都過引

又有得上網玩下增加耐玩性

呢隻驚 劇情零

話就話跟足好多野都鳩飛哂

耐玩度又係0

儲埋一堆垃圾就係為左加個數字

打鬥完全冇技巧 冇得對打

冇得用無閑

小遊戲極少

地圖上大部分東西形同虛設

大部分npc無法對話

搵龍珠算係最浪費時間

搵一次就好玩

搵極撚多次就唔想玩 搵完仲要等
無得刷
只可以做支線任/ 龜仙人任/ 平時版圖上見到就執 (大地圖睇到重有幾多)

界王笑話都無得刷
但正常玩做唔同既野都會有
收集z珠/ 搵礦石食材素材都會有
因為無得睇番出咗幾多個笑話,所以真係要邊做其他wn等佢出😂
支線得好小
姐係要係地圖到周圍跑...
咁你唔可以以偏蓋全
我本人就覺得撒亞人篇去到菲利篇都做得十分認真,龍珠fans 一定收貨

但後期就真係趕收工咁
金Z珠邊度有
打到12x lv
lv10 訓練室個自動超撒唔夠珠解鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞