[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
點解爆左機都唔比人做返之前果d支線
差幾個紋章未攞
買定99支回20萬血藥就一定夠爆機
小小心得
步行機首先先記左條賽道大約咩位會有跳台, 第二要搵short cut, 例如第一個check point就一野直跌落山轉右行, 唔好跟箭咀行, 因為目標其實係個幾個check point唧, 第三就係用跳台時, 跳上去騰空個陣最好已經扭定到著陸個方向, 咁會彈得好d同遠d
基本上我都係咁過排, 大約快10秒到完成
十分感謝
一係要等之後隻game更新有時光機用, 一係就由頭打過
我就由頭打過, 因為覺得佢有排先更新同埋之前社群度升錯野
師兄好有心機
社群升錯都唔怕,道具之後都有得拎
係拎唔到紋章好煩
我miss咗桃伯伯, 培埴人
加油,昨晚我玩左幾次終於過到了,跟住悟空要學車,仲諗住賽車形式會好難玩
部時光機究竟點先用到
明明1月更新已經話用到
想問日版有無中文字幕架?
見到$499。
狂按x避吸唔到到血啦
我打19號奶左一次野,放波俾佢回血,之後我淨埋身打到佢破防,有大特寫睇
頭先先打爆左機,主線太易玩了
打大佬忍耐下等出波就最多俾人打爆半條血打完完
比達學左大爆炸攻擊直頭無腦無雙打法
對布歐差10LV完全無壓力
未更新落去
我呢度都卡左好耐
其實打埋身有D招扣好多又唔用好多氣, 打高level既扣血亦可觀唔似出波有機會level差距太大而扣得1
例如悟飯個D龍X擊去到打布歐扣百幾萬一下, 仲要屈連擊
相反出波都係用連續波打combo/ 最後一擊埋齋出super finish先出
不過打雜魚就始終係比達大爆炸最好用
未出啦
我第二次機都爆左佢都未更新
想問全地圖撞爆敵人50次果個點樣做到? 我經營沖埋去都係開波戰鬥好少直接撞爆佢
sad我打到百三lv 唔想re
點搞 玩左廿個鐘先磨到基妞特戰隊
唔捨得玩
成日屈出波好冇癮,血多果陣會埋身打多d, 不過好難做到super finish, 已經好刻意咁做都唔得,要咩條件先有?
以我經驗有3個條件
1. 爆氣, 即係儲完氣再繼續儲到個人爆氣發光個隻
2. 出大技如龜波, 我記憶中比達大爆炸我都試過
3. 條氣滿

有人話要敵人條氣都COUNT埋, 不過我就試過佢滿氣我都出到
可能呢個同機率有關
龜波 最後一隻敵人 爆氣用龜波殺就有
元氣彈都有 不過唔係一定得 條件不明
淨係試過龜波同元氣彈 有super finish
thanks! 咁點樣打到敵人飛開撞幾座山,我試過一次但應該係撞手神先出到

雖然我都白金左
但望住有幾個side quest未做就唔聚財
我估係出格鬥類必殺技果陣,第一下打飛果時隻敵人後面有座山?
我都係見過兩似咁大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞