[PS4 ]龍珠Z Kakarot 集中討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
暫時呢個任我覺得最難
終於過左
係,無特別野
其實要扭坐跳先易
即係跳個陣要扭定下一個方向
終於爆左機 想知仲會唔會有DLC 打之後d 劇情。。。
你地會唔會升大杜,怕哂左d 點
爆機後有得用返
z珠多到用唔哂
其實加哂所有人都一定夠
支線脆硬石石喺邊 help
開地圖會有三個細圓圈,逐個去,去到之後周圍感應氣
我都玩左大半個中
乜有野拎?
因為吸珠40%

白色,是醫護常用顏色。不含任何色素,並容易發現污漬,適用於醫院最應保持潔淨的地方。除此之外,白色還代表純粹的善良和堅定的信念。

當日,醫護們憑藉良心忠實履行自己的使命。今日,政權道德綁架他們這一份熱誠和信念。

他們守護了我們生命和健康,但又誰能守護他們?

全城白絲帶,支持醫護罷工。醫護不是condom,我們與醫護同行。

#全城白絲帶 #撐醫護 #撐罷工 #封關口 #醫護非condom #與醫護同行
#香港金總 #HKFU #standwithmedics

各位金融人都麻煩幫手填問卷,謝謝。

⚠️⚠️緊急⚠️⚠️

香港金融業職工共同抗疫意見調查

香港金融業職工總會欲以問卷方式詢問同業以工業行動共同抗疫的意願和意見,以制定有效方式向僱主及政府表達對僱員對於安全和健康的憂慮,全民共同抗疫。

由於事態緊急,如策劃任何工業行動必需經過既定程序。故此是次問卷將於1月31日23:59截止。希望同業們積極參與此調查,讓金總能全面理解金融界僱主於防疫措施現況,以及會員和同業於共同抗疫的意願,以制定下一步行動。

https://forms.gle/toVdkp2QMVwtZXVr7

原post傳送門:
[行動][請置頂]全民白絲帶 罷工撐醫護
https://lih.kg/1848612
那美星邊度有生果?打爆d樹都冇野出既?
想問點先有你呢個食野畫面?係做套餐定係料理?
套餐
照計究極悟飯應該係最強角色!
純惡布歐都應該唔夠悟飯打
只有吸收悟天格斯布歐/比古洛 比悟飯強

現在變野比飯、call機真係令各位悟飯fds心痛……
純粹布歐 只係比肥布歐同惡布歐勁少少
比古洛>悟飯>布歐(吸收xn)>超三悟空(死)>純粹布歐>超三悟空(復活)
Xv2好垃圾?我見特價買左,仲買埋dlc
又唔係話好垃圾嘅只不過係會越玩越悶 同埋我最唔鍾意就係成日打打下會鎖血等劇情 但整體嚟講還好
昨晚用比達打多多利亞打左三四次先贏,反而薩波好易打
杜利安
多多利係台譯
明白既,巴打知唔知娜美星邊度有生果執?支線任務要搵俾個細路食
留意右上角地圖會有藍色! 提示
跟住地圖指示就會搵到
我打爆左主線,之後在自由模式解支線,但無得換人,淨係可以用悟空,有無手足知點換人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞