正視聽 無全民勇武其實唔洗再行落去

277 回覆
561 Like 127 Dislike
其實做得最多嘅就係當勞侵, 唔係佢預先一兩年開始斷豬奶口糧, 停止資匪, 豬奶家下仲係到打橫行.
豬奶早就開始斷糧脫資, 咁仲唔算制裁? 無呢個基礎,你黃圈再點搞都搞唔起嘅啵. 所以做人要學會謙卑同感恩, 幫緊手嘅人,能力強大太多了. 邊有得埋怨咁多,埋怨就埋怨自己,當初點解要嚮往豬奶,偉大復興,反帝反殖,咩自古以來,咩兩千年文明(秦政畜制), 咩精武門
我都覺

唔係叫你地個個主動去打狗。

但有時兩三個便衣狗捉人

上去幫拖都得掛

拉又好踢又好出拳又好

救手捉要緊丫

全民幫手,對班狗好大打擊
武力唔對等既情況下
輕易出擊只會全軍覆沒

我地要睇准一次機會,殺個對手措手不及

機會唔合適既時候只可以等!!!!
老實講 你做唔到勇武上前打
和理非都black block幫手混淆視線
更進一步就全民豬嘴,大佬一射tg全世界就1212咁走,我係狗都唔淆你啦,煙一散人影都唔多個
個個帶豬嘴就擺脫左班狗以為搜到有gear就等於捉左件前線既想法啦

以上提議全部唔洗你衝前打,唔係連cosplay都做唔到麻?
心態淡既原因好簡單:因為一路以嚟我地都係用警暴去呼籲人出去,有勇武抗爭自然多警暴場面,啲畫面夠juicy咪激發到啲人出去。

根本一路以嚟號召人出既方法錯晒,我地唔係因為有警暴所以要反抗,而係因為獨裁政權而反抗,有幾多人真係搞得清楚?
乜唔係淨係講句「光復香港 時代革命」就叫做左嘢咩

利申 身邊一堆0遊行0聯署0文宣 食藍店 話自己係黃仲話有講光復香港就係黃
都係呢三個字 唔夠窮
Pull
啱 裝備相差太遠 我地所謂嘅Full gear其實係佢地眼中不過係一種比佢地認人嘅裝備 根本無得比
但我覺得只要真係有手足有心理準備 殺左一隻狗 破窗效應 唔好講會唔會再有無第隻狗死先 但班狗一定驚到仆街肯定少好多狗再咁癲 咁猖狂 都係個句 人命唔係幾萬蚊可以買得起 即使係比港共洗晒腦嘅狗 宜家咁癲只係因為根本無後果
罷唔到工嘅情況下演化出和你lunch都算唔錯
講咗好多次黑社會嘅走私軍火比中聯辦收埋咗
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
勇武又點?夠邊個打?
好彩冇人話用面罩嘅顏色黎辨別
打得贏全中環D狗,大把人會加入勇武

大把警察係唔做

就係打咗咁多個月勇武都係單方面俾人打所以先咁少人勇武

人係最聰明嘅生物,冇勝算嘅仗自然少人想打

淨返會打果堆都係用信念支撐自己

如果大家夠打嘅你估仲唔全民勇武咩?

你唔好同我講打低晒香港D警察仲有老解

依個大家一早知,但係都仲要搞抗爭

就係想搏機會睇下會唔會有變數

但係一次都冇贏過黑警,都已經唔洗再諗咁多啦
你手上有d咩?
傘?
石磚?
定暫時好似最高級別既火魔法?

先不論武器差別

試問
邊個願意走上全民皆兵既一步?
數下手指都數到

不如全民罷工成功左先再其他?
鬼唔知呀媽係女人
你假設咗警隊跟指示啫
咁如果佢哋唔跟甚至再黎一個武裝革命
我哋有無能力應付到?
mean啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞