正視聽 無全民勇武其實唔洗再行落去

277 回覆
561 Like 127 Dislike
要以弱勝強 只可智取不能力敵
不過連登邊有智者? 打少一排就個個都哭喪咁話運動完結

勇武左咁多個月 成效點?
我們要成為制裁
咁和理非咗咁多年 成效又點?
其實幾好笑 我地唔係去打佢弱點 反而打佢強項
處於弱勢仲講江湖規矩? 如果我有狗朋友 我一定搞撚佢雞犬不寧
總之唔岩泛登仔意見就叫分化架啦
班勇武做哂fa
香港人(大部分)其實真係好撚廢
真正做野的其實好少 大部分都係好驚青 又唔知自己做緊咩
每次有活動完就有人上來放負
你可以參考世界其他民主運動
我要講既唔係和定勇 而係到底有無用腦搞革命

你有無見人討論過D真係有內涵既野?
咁你答啦
和理非咗咁多年有咩成效
成日話參考其他地方
每一到情況都唔同
點比較?
香港法治已收皮
次次去遊行都極早被人搞走
香港人繼續攬住啲錢啦
繼續用人數打丁
我明,但係我只係想每個人可以做多啲
唔知你有冇去過後排,打機嘅打機溝女嘅溝女
其實睇到真係好灰心
宜家咁的時勢 出去前都唔諗下自己的角色
醒少少的 熟路少少的就做哨
無gear就幫手掩護勇的走先 唔明一有狗就跑係做乜9?
同埋black bloc嘅,有時都散場,叫換衫,都唔知仲要着black bloc唔走係咩心態?我唔知你袋係咪完全冇文具所以唔撚驚啦,但如果因為咁比狗捉嘅,我只可以講on9
勇武進場就老撚奉
好啦唔夠人又拉得7788想退場休息又被人屌退場撚
你成大段野其實老實講真係好好笑
你同佢長命打嘅話你一定輸
我唔知你有冇經常係啲小學附近行過
我工作關係成日要周圍走
我可以同你講,依家至少六成到八成嘅小學生中學生都講緊普通話
佢哋全部都玩緊抖音
我哋呢幾代人唔勇武同佢打嘅話
其實真係已經輸咗
你依家已經見到前面勇武好多退晒
就係因為有班和理非成日第一時間向後走
再者,你講武力唔對等就更加戇鳩
如果因為呢個原因就唔上前抗爭
咁班差佬洗撚同你打咩
派一個拎住支機關槍出嚟咪得囉
反正成班都係向後走
我有去過後排
你要諗,起碼佢地都有出黎充人數
佢地大可以去玩去行街去食海底撈
唔可以學日本社運果種付出多怪責付出少
付出多既人係英雄呢個係事實
但背後充人數既人都有付出佢地既努力
每個人係要諗安全方法做多啲既
但而家個環境真係好危險
是但啦攞嚟聚人啫
你鐘意叫天下無雙都得
現實就係咁可笑
小學生講普通話玩抖音係因為對洗腦好耐
但如果我地都放棄埋佢地
咁就真係唔會再有新血

係武力唔對等下
上前線既都係英雄
但前線做到既都只係死守
因為武器射程相差太遠
最後先會有唔好打陣地戰呢樣野
好撚笑 又叫人參考其他地方,俾完例子你咪又係話對手係中共,唔可以咁比較怕事淆底咪認咗佢囉,講撚到智取,鬥長命嚟做包裝紙
傻鳩阿蛇 今日見過左大半年 集會都咁多人

係咪淆到仆街?
唔好咁離地啦屌你
1月1元旦捉鬼呀
先唔講勇武心淡
但過往我地對臥底既定義就係有槍

我相信一日大眾未接受到手足有槍
一日手足都唔會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞