正視聽 無全民勇武其實唔洗再行落去

277 回覆
561 Like 127 Dislike
你個名最撚型*v*
你著手諗咗點全民魔法到先再諗下一步啦 btw 睇動畫唔好睇上腦啦大佬
樓主唔撚諗下真係比你全民勇武做低哂3萬警察之後點對付後面個中共?

可能好多人知道一還手如果比人拉左,入到去唔單只係被虐待,而係可能係會變埋浮屍連命都冇....

唔係放負,但白色恐怖依樣野真係會令到好多人驚唔夠勇氣

只係覺得人未去到咩都冇嘅時候,係唔會有勇氣盡地一煲。所以點解希望要攬炒,就係咁嘅原因
多謝勇武
我只係想冇手足被捕
裝修咗咁耐,都仲未回應訴求

要轉下方向,收集多啲警暴個案,將佢地全部twitter出去。呢樣係完全0風險,亦都可以令外國投資者減少向中國投資既意慾
從來都講緊經濟攬炒⋯

搞工會 罷工都係咁諗,用香港引以為傲嘅經濟攬炒

#和你shop 好有用

#繼續推和你shop

#被人捉過打過姦過嘅自己搵方法報復
#如果俾黑警打過,敢唔敢用十年去plan炸佢全家
可以唔係10萬人一齊出,而係接力炒,但有咁多人肯先算。根本討論來晒氣
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
咁不如諗咗點做低個3萬隻狗先?
咁又點?
又係問人"俾你xxx咗 之後點" 有無其他招啊大佬 我答完你唔服都證明唔到邊個啱定錯㗎啦 問嚟把撚咩
咁你答唔答到?
定係做左先算?(叫人)

講緊成個問題無意義啊 係咪真係咁難明況且做咗又要寫report同你報告咩
唉 就當遷就下你智力 我就答用核彈搞掂中共 點prove得唔得啫 前者3萬隻狗都未搞掂
咁當然係信當勞侵講多過你講啦.
當勞侵公開講過. 八月至十月果段時間,佢係喝止咗習總,否則大兵南下,即死幾千
即係一日無全民勇武,一日就唔洗再出來
【戰略】【論抗爭資源框架】長期抗爭嘅崗位及分配法
https://lih.kg/1829690
官方solomon yue指定嗰D先有用啦
其他不知名人士唔會理, 有佢加持唔同嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞