召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
人地係想買316呀
upsell 部328 做乜
328i sport 13個果批
全部公廁車
車齡又舊
車會班友上曬stage玩到殘
識好多係波箱就壞就放返出去 (驗唔出)

320ED 係316 update version
都有四缸
如果唔追求performance
買320ED 一定好過328i

追求就上335i
因為買得ED edition 都係唔識改車
師兄放?係咪LCI?
其實320i ed都有興趣

其實自己 budget落係10-12夢

但好多都係車行車

316i 個setting又係on9 仲慢過118i (上2代1系)

所以我依家都留意緊

1) 118i ~8-90k (慳返d 留下次追dream car is200T f sport)
2) 120i m pack ~150k
3) 316i ~120k
4) 320i ed ~ 13-140k
5) 320i 150k

328都有諗過 但質素好d既都 >150

我自己就仲諗緊點揀

好少車屋企人 多數1個 連女都無....
應該唔係 08年車
咁買z4溝女啦
仲買3系
有咁嘅錢

我痴曬一千蚊紙係身行岀街溝女啦

For 自娛 如果d女要開逢 靚車先受溝 未輪到我
z4 平過3系
2手車
儲緊錢買f80 過幾年再跌d 應該ok
利申 未有車牌
14年 f34有咩好改。好似冇咩人討論f34。但其實我覺都算好車一部。揸咗一年都冇咩整
朋友既得唔得

m2 competition 全改
求大西北車房推介
今朝唔小心擦到右前方 最右果粒探頭甩左
328i 渣落感覺點?
洗唔洗$2/km
有冇人揸緊4系
諗緊428定435好
二八卡好小435盤
買440!好L正
f80
其實去到F30 , 操控已經無話特別好, 愈黎愈似MB,舒服為主
G20 先改返操控好
z4有幾貴
普通版,Sport版, M Sport版, 有/冇 adaptive suspension ,都有分別架...
14年 f30 320D
慳油好飛
依排停車/著車個車頭成日好震 有無人知咩事

13年x1 下個月夠6年拎去驗車 諗住涯多一個月先
應該有支火嘴塞左
火咀係咪通常同計油一齊換?

大約幾k要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞