召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
無揸車好幾年
想買部2012打後嘅3系
各位師兄最推介邊隻
316 320點解都幾多人彈,睇好多post都話唔夠力
一係上325/330一係上5系
小弟多數車屋企人/朋友,唔揸快車的
個人覺得車本身唔會點差
只係佢配件方面會參差
舉個例
德制車 所有野都有監管 無論任何配件零件都用番德國總公司認可嘅供應商
而印度製可能配件供應商嘅選擇權同招標會交左比印度分公司嘅人負責
一權力下放就肯定有貪錢嘅人出現
導致品質會同德製有出入
但一般都只係可能個mon呀 d制呀有分別
架車主要部份就唔洗太擔心

利申:鳩up
316 318 320i 同17 年前既120 係咪都係行緊同一款n13 1600cc 引擎?

3系 得320 sport係行2000?

17 打後係咪非sport版都轉左用2000?
點解冇晒人
諗緊買最新既320i M Sport定520i M Sport 其實呢兩部會唔會唔夠力

同埋其實M唔M, 分別大唔大 大家會點揀
試左先啦 320 msport “登”到仆街
F10 520i
點解冇咩人討論f34 320,14年車,買返嚟揸咗一年都冇野整,係個冷氣換完塵格都係臭臭地
可能係run flat tyre先咁登
F34 揸左兩個月,壞左個尾燈
但暫時揸落都幾好,空間夠晒大

諗住遲d上19寸軨
想買部寶馬腳車
e46 定 e90 好?
想入手328
ching本身係msport?
我sport版想換包圍,有冇外觀改裝分享
唔係呀,最cheap既executive版咋
但我見有人加左隻頭唇,換埋軨,已經好型仔
可能係

最後買左第二架
有冇專整寶馬的車房。。
用開果間係整開vag 換個zf波箱油都搞左成日。
328真心抵買。。
真係320加多少少就多六十匹
如果同筆直簡328一定會舊年份少少
例如12-13年都驚易多野搞
13年316i仲開心揸緊,差唔多一年係整過吓個水潑水sensor,換咗兩次偈油,其他嘢無整過
睇睇下328發現冇咩靚盤,反而A250好似仲好,但又鐘意寶馬,好矛盾
a仔點同3系比
同年齡個A仔尾燈真心柒
宜家328都係高咪盤。。
但高咪保養好其實F系都冇咩大毛病
其實有無毛病都好睇手神
都無得講愈新就愈唔易壞
btw 320i ed其實都唔錯
1600cc 170匹好似 個價抵玩d
想搵e46 m3
12年都係講緊13/14蚊幾抵玩245匹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞