召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
F30 328i 13年原廠買揸到而家 諗緊同唔同屋企人夾錢換G30 530i
我同你一樣需求 20頭 買左F30 2017 1500km 25萬HKD 後悔中 早知加多少少買G Series 5系 覺得三系好凳 好嘈不過操控就同5系爭好遠 5系加速完全無feel
F30 2017 25個咁平
G30正呀 五系真心豪華好多 坐嘅人舒服好多 btw巴打幾歲?驚唔驚5系太老
我而家先廿頭
我嗰陣時係睇新車 同屋企人 同fd去睇咗好多次 諗緊買3系定5系好 睇到個sales都認得我 然後話有筍野益我 經紀車唔係showroom demo 隻色仲要好特別,返屋企諗咗一晚即刻9衝 我都覺係買平左 但如果嗰時冇呢架 應該會買5系
我入shell

試過一次v-power 無下次油用得好快又唔覺特別勁
幾型 25粒真係平 25粒同級只可以買2015 c仔
5系原裝個感覺係老啲
不過如果上咗包圍仲靚仔過3系
圖?
而家咁岩係改車度等緊 改左 G 代M Sport軚盤 idrive6連applecarplay同電子錶板
仲要隻色唔係好似黑白灰一街都係 比較Young
有冇人試過remap stage 1/2
渣咗幾年冇改過
心思思想執下部車
換咗G代軚盤之後用唔用到啲掣?
咩車 改咗啲咩
改要幾錢有冇5萬?
同你一樣
最近換左包圍加鮑魚
好想stage one 佢
搞啦,上咗stage 1,玩咗半年,五千幾抵玩
巴打 你平時都係入開V油?
請問有冇咩奇怪嘢發生?

我入左一次就好驚
因為入完之後咁岩上網睇到新聞話佢嘅添加劑會攪到副計塞油
再向比較熟車嘅朋友請教
佢地都話會攪到電腦數據錯哂

所以我玩完果缸就唔敢再入 可能因為玩得一缸又試唔真V油嘅效果

但真係唔敢再入
想入坑bmw 睇緊f20 118i

係咪最好揀 sport/ m sport

同埋想請問下呢款多唔多毛病 定都係撞手神
用到 不過唔係就咁買個軚盤就得 同埋有幾款要買有 cuisine control 可code 無acc autopilot 嗰款 如果唔係借fd揸用唔到啲掣就柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞