召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
右邊車身 有泊車cam都無用🤦‍♂️
118i都撞成咁 巴打補下鐘好
未熱車,架架ZF都係咁,近10萬/10年車就換換波箱油會有改善
試左架新3系 ,個Size好似5系咁,我認為已經夠。好難想像架G30咁大架,又重 點算...

不過都係等G30 Facelift版,G30 已經跌價跌到插水,家下幫代理接蟹貨。
黑色118?
最近出左部新3系
對比5系我個人鐘意3系多d
不過要屌下就係個idrive7對比外國好外功能都cut9左
好多人成日話不如等facelift版,唔好幫人清貨,
講真句最近幾年D facelift, 舉個例子X1,
facelift黎比未facelift版又賣番貴一節,又冇乜嘢更新,攪到好多人又想買返前期
Facelift通常都冇重大改變,有都等全新一代

5仔facelift外國啱啱有相流出,到香港有貨到起碼都一年後
部車比番正價買idrive7同戰機標版真係
到 facelift 出左,個價又係最多減多2萬,而家個價已經好平
咪係,最基本比返個carplay我。。。
有冇人可以答到我B48嘅20i同30i
除咗馬力扭力唔同之外
機件上有咩唔同
假如我用320i/520i寫30i電腦
又同市面上330i/530i係咪一樣?
求指教
有無人想買320iED 2014 4萬km 白色
新1系 m sport 版 個避震會唔會令到後座 坐得唔舒服?
係咪有寶馬車group交流下
有無link?
想入部 12 13年嘅328i
有無咩要注意
揸開舊1仔 上次去試2gc轉左頭騼好唔慣
想入部15年嘅120I M SPORT有無咩要注意?
有冇車房推介?
揸緊e60 間唔中著airbag燈
有無港島寶馬專科推介?
E60 530i 獻醜
想問下新手入門二手寶馬
budget大約 12萬左右, 想買320i F30
想問下F30其實難唔難養, 會唔會好多問題??
咪撚入添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞