召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
我覺得依加買e90 依代車都係撞手神
邊部易壞真係好難講,
但325同320 主要就差在用直6計同直4計
3000cc 同2000cc,
直4 NA聽人講係易溜油過直6 NA,
但都睇過幾部係e90 320i 係完全冇溜油

如果講爽就一定係直6爽d,
起步爽d大力d,但牌費貴2,3千同食油會大d
其他野分別不大
想問下2012 F30 328i 0首14萬km
佢開108k係咪可接受範圍
車主8年都係返原廠保養,有晒record
咁高咪會唔會有邊d parts要留意
ZF8 係咁
慣左就得
320唔好攪啦 直4NA...
323 lci 同325差唔多
多唔多野壞真係撞手神
平均每年驗車換油2千零
每兩至三年壞下呢樣果樣幾千-1萬左右
係無日本車咁襟架啦,不過而家車價咁平睇下你自己覺得ok唔ok囉
14萬km,香港地真係多啵...你不如比多小小睇第二架
有無兄弟知道邊到有得裝Apple carplay?
近排比部2系 gran coupe 毒親
求屌醒
有冇巴打知寶馬條長火喺邊駁,駁咗車cam但一鎖咗車就熄咗
全原廠保養其實好好 8年日日渣都正常。

我架X3 都係全原廠 10萬公里 搵人check車都話冇野整

但開10萬以下合理d
fuse 箱唔得咩?見過有人搏obd
揸緊2013年3系,就係駁咗落車頭個fuse箱,唔知點解車cam冇長錄,擺成日都冇開機錄過,係要開返門鎖嗰下先著機,所以想知車籠入面係咪仲有長火線
見啲同事唔係駁fuse箱,再唔得諗住星期一拆嚟睇下人地架車點駁
大靚地方有得買,但話俾你知市面9成假貨,連賣俾你既都唔知係假
F30都唔貴
點解要追返個價?貴買貴賣姐
同埋真心慳好多
一個月入5舊,一年都係6千,我3個月已經6千,好癲,個價硬係合理
Driving assistant 上山路有無用?會唔會感應到架車踩雙白 自動拉返架車番嚟?
做一次 pedal adaption 再睇吓有冇問題啦
電子油門要重新適應新車主揸法
再有問題先去換波箱油

絕對唔係咩 ZF8 習性
E90 320(2000cc) 323(2500cc) 325(2500cc) 都係一樣牌費
330先係3000cc
有無人有噴油車房介紹
岩岩買部二手118i 第三日就係停車場重創 右尾門 沙板花哂
巴打買咩年份嘅車 無泊頭鏡頭咩
點睇新三系touring
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞