召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
所以話香港人錢真係好呃 定係你係間垃圾野嘅打手啊 間pxxxxxxx mxxxx寫多幾句話自己0 fault code就收多你三千 作個故仔話人哋個標版自己斷左線又收貴你6000 改咗harman音響㩒一個掣之後幫你將strero轉翻去hifi又收你錢 香港真係遍地黃金

利申同我自己改呢間野冇任何利益關係 只係上次俾你講到驚驚地 自己喺網上搵咗個台仔幫我篤電腦得出來嘅結論
巴打 我上面都有介紹其他舖喎
另外我都話過你出 code 係冇問題嘅 照用到架 只不過係俾咗萬幾蚊就應該要跟返足 起碼全部用正廠件 佢之所以會有 no connection 呢啲 code 出到嚟 係因為除咗主機同 mon 之外其他全部都係副廠件 你又知唔知?

你連篤個電腦都要揾台仔用 team viewer 搞 真係笑死
咁牙擦講咁多嘢屌 PM 但連點睇 code 都唔知
嗱 ECC 專執奇難雜症 Raven 就改高級嘢
點呀?我又係咪 ECC / Raven 打手呀?
BMW G20 想問下天窗係咪要禁實個制先會打開 係咪無得好似開窗咁, 禁一下佢就自動開哂
328i標價仲平過堆320
真心咩 我睇過啲盤 12年328i都10尾
平均都係15蚊咋嘛
香港二手車市場係咁, 大cc平過細cc, 因為牌費貴啲, 又大食啲
咁我要睇多啲 平均我睇都係18-19
有個15.5 咪數太高唔太鍾意
呢間嘢都係喺28car收車
e90 祝你好運
各位師兄420ia coupe f32點睇?
見好少人講
雙門版320i
驗咗,都係啲小問題 成部車都正常
恭喜成為m3車主
正啊v8
我要儲錢買m3
想出 1系 而家訂要去到六月收車
咁好賣
訂車不嬲係咁,三四個月好正常
係幾靚仔喎 新1系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞