召集揸緊寶馬既你

929 回覆
4 Like 74 Dislike
價錢無所謂咪買晒囉
我都準備入手i8 因為準備停產
i4 我估係m4 價錢 成500幾 hp
就算一換一埋都應該球幾
電動環唔環保我唔知,渣電車最好屋企有位差電
唔係真係麻9煩,依家差電重要錢
tesla 係返唔到轉頭,果期免稅加永久差電唔洗錢緊係返唔到轉頭啦
f就用返f啦
好似d陳年is要扮新款
死都要換個鬼面罩
好似係完全兩款design嚟,雙圈其實係假電子,佢都係有兩個實體圈係度
戰鬥機版本先真正算係全LED
收皮啦 裝係入面點撚樣扮 況且F又唔係舊 利申車身全原裝
有錢就買新 改乜鳩
因為佢,我家下先出住3系先,等trade in
我估70到80萬
有冇整寶馬冷氣嘅車房介紹
你手機會唔會唔換mon貼 手機套 一跌就買過部新
有冇E90 bumper 黑色賣
BMW circle好似冇收回價, Benz agility先有
我見官網話有得trade in
咁trade in 個價有幾多
重點係使唔使比新車首期
唔駛比都幾抵 淨係比第一次首期 跟住幾千蚊月供直到永遠 仲要每5年有新車
要比就唔抵啦 每5年扔幾皮出黎租車
trade-in咪即係計二手市場價, 夠唔夠找尾數好睇你部車行左幾多公里同埋有冇撞過
係 benz 會有 guarantee 收幾多錢 BMW 就幾年後睇車況報價
假設唔 trade 返部車俾佢 到期俾尾數 你 total 個價其實都貴
What logic is this...
iPhone X (F30) 整個套(any upgrade) 扮 iPhone 11 (G20)先係啱嘅比喻

Mon 貼呢啲損耗品 關乜事 你軚盤爛咗順便 upgrade?
扮大袋仲撐呀?

買既時候合約講明保證回收價係幾多,唔會睇28car市價幾多先收你部車
當然你呢幾年唔可以斷保,一定要返廠同埋有里數限制,過左會扣錢定踢你就唔知
總之唔好諗住拎佢著數,人地點都賺硬你
你咁諗開心就好
真心唔係唔知做乜非原裝就要屌
如果揸f20但係鍾意g30肽盤
換左佢有乜問題
我有錢換g30但係我唔鍾意g30外型咁點解要買g30
都唔知屌乜9
BMW circle冇保證回收價
因車況收... 真係任佢up咋喎
不過正路入開廠佢都齊晒你料宗至於要踢你既
擔心既咪Benz囉
其實即係當二手車行買賣,到時私讓多數會高過廠收個價,唔想煩就要硬食比佢壓價

邊有咁筍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞