AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有無人戴左airpods後部iphone唔識自動locksreen?
想買個 air pod pro case比女朋友

目前見倒casetify 幾靚咁
有冇其他推介下
出面啲鋪行貨賣緊$1910-1920
都唔知係唔係真係香港行貨黎
有冇人搭車,架車一震果時就會聽到隻AIRPODS啲聲會有干擾聲咁?
唔知你地明唔明我講咩
有咩所謂
記得第1次APM拎左貨係中庭試聲, 一開真係靜晒
而家每次用我都覺得冇開降噪咁
同嘛驚假野😢
肯出更新未呀?
AirPods 部門中撚晒肺炎呀?
AirPods and AirPods Pro Manufacturing Could Be Impacted by Coronavirus, Leading to Greater Supply Shortages

https://www.macrumors.com/2020/02/06/airpods-manufacturing-coronavirus-impact/

要買好買,趁而家放題
可能隔離晒,冇得出更新
要靜ANC就出AirPods Pro 2
CLS
依家都唔駛出街啦
出街都唔會隔音一陣隔離條友咳都唔知

日屌夜屌有更新一定好咩
耐唔耐打開個AIRPODS pro iphone就唔識識別我個耳機,要我重新禁後面粒制配對, 想問下咁樣係咪正常?
點會係正常
頂,唔知係我部IPHONE問題定AIPODS問題,買左先1個月
13.3.1有新bug,個消噪同穿透mode自己轉來轉去,屌那媽!
除非你成日換手機聽歌,如果唔係唔會識別唔到
下,唔係掛,啱啱update 左,仲未有機會試airpod
不過強調返,唔係成日出現
唔明「干擾聲」係咩意思
但係的確有啲怪聲 我都唔識形容
好似你搵隻手指拍落隻AirPod度咁
只有pair 1隻手機,PAIR左,過一排可能幾日,就咁開蓋拎出黎耳機唔識自動PAIR
跟住放返入去就咁打開蓋唔拎耳機出黎比佢Detect,佢會話有個新耳機,叫我禁後面粒制做pairing
總之就係會有怪聲 唔知咁樣係咪正常
正常 但係好煩
岩岩收左隻airpods pro,全新未開封
版本係0b896,係咪奶左野
How much!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞