AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其他店舖呢?有無正價買
咩習慣?
係Apple 淹9左降噪
前日唔小心掉左落洗衣機洗仲用到...
唔小心浸過鹹水都冇事
up乜鳩
care咪一樣返Apple
是撚旦啦
無降噪, 同華強假野差唔多
究竟佢要俾人屌幾耐先改返個降噪
https://support.apple.com/zh-hk/HT207012#status
"如果你擁有 AirPods Pro,可以點一下充電板上的充電盒,看看 AirPods Pro 是否在充電 (橙燈) 或已充滿電 (綠燈)。"
有冇巴打知點樣"點"
點撚到拍拍聲都冇燈
屌咁apple寫撚清楚後面粒制
佢自己寫"你可以使用 Qi 認證的充電板為無線充電盒充電。請務必將充電盒放在充電器上,並保持狀態指示燈朝上且盒蓋關閉。"
我仲諗緊qi充電嗰時點禁後面粒制
有冇師兄試過用Tap and go比錢refund到架
過咗成個月打去問個人好似唔知咩係Tap and go咁
又咩授權碼又剩
有冇Tap and go退錢成功例子
成功退到了
唔打去問都唔退
比人屌足咁撚耐都未改返降噪
伯母真係忙撚到
用左2星期左右
發現佢有時候會si一聲之後啲聲變到勁散 同埋有時會兩邊唔同步
同埋轉模式都會有以上情況出現,我想問去store有冇機會可以換?

利申 有AppleCare, 2B588
Double tap...?
用指甲督佢著左
唔駛換
我地呢到有幾嗰都係咁
Apple係寫錯老點我地定其實真係double tap係有反應
有冇巴打試到
Tap面
即係燈個面
我無線叉個時tap完會着燈
跌咗左邊落地 好彩冇壞
不過驚驚地都係等星期三買ac+
Apple啲qc真係信唔過
幾時改人番強少少
幾時有AirPods Pro Max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞