AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
1830 fast trade
屌拿星 原來係真心膠黎
見你咁真心 就認真答你
最早個firmware係2B576
第一水買果班同去Apple store試果班巴打試過係降到大部份人聲 而2B584都冇問題 到2B588 同2C54就改廢到乜鳩都降唔到 所以先屌降噪廢
所以冇用過第一水既人係唔會明我地屌緊乜野
而有玩開耳機既都識分咩係隔音 咩係降噪 你貼果條link簡直係侮辱緊我地既智商同聽力
老屎忽我就唔敢當
但奉勸小朋友下次衝出黎柒之前 唔該追下po先啦
576同584 係無野架
我同女朋友一人一對
我就一出新firmware 即升
佢就留係584乜事都無
去到588先出事
唔同你講人聲
引擎聲應該關anc 掛?
而家連引擎聲都降唔撚到
講咩anc
痴線咁都可以罵戰
想問吓咁多位訂咗刻字airpods pro嘅ching 大概比佢預計個時間早咗幾多日拎到
拎AirPods pro去維修換左單邊一隻返黎嘅會唔會係翻新野refurb過架
睇下入面有無耳屎
Apple refurbished 水平好高,可以放心
所有外殻一定係全新,有D甚至實際係新機但係用個白色盒包住比你
ANC: 576>584>>>>>>>>>588>2C54
耳壓就啱啱反轉?冇留意
想問係咪studio a 先有現貨air pods pro 賣?
咁就放心喇
可以咁講 不過576同584我個人覺得冇咩分別 可以當係576=584
北角...
可以
有冇爸打試過永遠一隻耳係顯示fit 唔到,前日係士多試極都係咁,好灰
佢送俾你條線係USB Type C
你可以自己買個PD充電器用PD快充
呢個係Optional,你可以用返舊方法充
有無咩case係好用?
Apple incase果個要等8-10個星期
我覺得設計個盒條友可能畫圖時疏忽或計錯數,佢個較位有少少虛位,有唔穩陣同鬆嘅感覺,我上YouTube睇啲鬼佬都咁講
睇見都覺得重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞