AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
屌你老母tim cock
還我原版
AirPods Pro 舊電大到呢.....

咁你係咪成功換到隻新
咁癲
誇張啦
AirPods Pro Max
我個次係整電話
我由開頭好好笑容變黑面
最後保養前都換到機,解決藍牙問題
但宜家換左11 pro,個藍牙又好似有時,仲斷得勁左
你以為自己邊個 gay cook得閒理你先算

對上一次(都好耐之前)先見過d staff叫保安請個拍枱嘅客出去,我又唔信你一個普通人可以威脅到咁大間公司

你畀staff寸你咪寸返佢囉,唔通佢夠膽鬧你屌你咩?係嘅話我支持你刮佢一巴添啦。

但好明顯你嘅態度係r唔到著數就拍枱,以為做客就大晒。本來丟就自己丟嘅,你想點唔關我事,但你唔好玩爛policy搞到全世界都冇得再r嘢
無誇張,我尋日都試過
試過咁樣send第二日Apple 即刻有人打嚟say sorry同跟進
顧客永遠是對的!
奧客
正所謂百屌成材
都係嗰句,你唔要人格係你嘅事,但當你玩爛policy就影響埋我
2C54 受害者
係㗎啦!依家咩都玩攬炒,你唔鍾意咪唔好買囉
講到尾都係有一批藍精靈服務垃圾我先要屌鳩佢姐
一間好嘅公司我駛乜開口屌鳩佢先肯換?
好撚柒大聲個音效bug改返未
有幾次差啲俾佢炸聾
尋晚上網訂咗要2月15先有貨,跟手上黎睇吓講到咁差,有冇人中肯啲講是否大伏?
https://www.facebook.com/Hispitality/

點睇你都唔係人哋serve得差先屌, 你係一上嚟就屌, 最撚憎你呢D人
棍唔洗咁耐
同埋studlo a有貨
其實棍係點解?咁落咗單碌咗咭仲有冇得取消㗎?冇真係焗等
垃圾APPLE
呃鳩完人買又迫人更新愈整愈差
同上次電池門一鳩樣
reddit終於有個冇打手嘅post講垃圾anc
有無人隻airpod pro 日日開盒自動連接電話都連唔到, 要手動按後掣pair 多次先連到?
如果淨係我有問題又要走去做維修了
取消咗,話冇扣數,但個個講到咁不堪我都係再諗下先
588都仲接受到,而家嘅版本開咗,等於就咁帶個入耳式耳機咁...隔離講嘢都聽到,車聲又聽到....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞