AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
今朝打開firmware變左0B896然後降噪突然好撚垃圾 有無人係咁
想問加唔加Apple care好
Studio A無限貨
冇花你拎去Apple store 頭其話冇聲就有得換啦
依家個充電盒有時無燈著充唔到電
connect 唔到 要插一插叉電先著到
有無人知咩事?
粒燈淨係著8秒
但係係禁粒制無燈著過 connect 又connect唔到
係叉電呀
叉電叉電叉電叉電叉電
Sorry大佬
其實我唔係好明你問乜 1999咁

一係去apple store問就最好, 有咩事咪換過對
正常叉滿電打開盒會著燈同自動connect
依家有時係無燈著同connect 唔到,禁粒制都無燈著無反應。想知係咪淨係我問題/ 唔識用
apple 係咪執撚左呀
唔撚更新
但我未買ac+
都有得換?
你作個理由咪得囉,唔比就當場屌九佢搵經理/話會email比Gay Tim 跟進,次次都得
通常我就過保前一星期就去換,當換電
學到野
同埋想問如果冇買ac+
個保係咪60日?
冇買唔係正常都有一年保咩?
我唔熟
見佢話ac+要60日內買
但係我上次去話connection有問題
佢叫我去約時間維修冇得換新
https://www.rtings.com/headphones/reviews/apple/airpods-pro-truly-wireless

原來rtings都有test過
588同584都係no noticeable test result differences
而c54真係有significant drop in isolation performance
但c54 push update好似已經抽起咗
即場屌柒佢啦
話會email去Gay Tim佢地就會屈服
唔好喺度搞笑啦
佢唔會試下係咪真係無聲?
唔加不如唔好用
iOS Beta都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞