AirPods Pro 討論區 (9) - 冇降噪 好撚燥

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
而家是咪studio a有得直接walk in買?
更新未呀
屌你老母
2手 收嚟玩玩大約幾錢
我發覺我鴛鴦耳窿,左要戴M size右要戴L size先舒服
$1300 收嚟玩玩
有冇師兄割愛
https://t.me/lion2312
我都係
旺角數碼通有
唔值,pro通話差又冇降噪
初初覺得好怪,點解右耳成日漏音,之後換L,左耳又cup唔實
其他耳筒又未試過咁🤔
我都見到有comment係咁
但一代真係聽得1個鐘鬆啲就收皮
同左右電量極唔balance ,左右差20-30%電
收AirPods pro 2手

https://t.me/HayRelaxing

歡迎TG
我右耳都係大少少 但轉L size又大得濟
用咗咗粒電老化咗先有你講呢個情況姐,初頭新買點都有四個鐘用
用緊AirPods 第一代 除咗電量都冇咩投訴
仲值唔值得換pro
唔值,pro通話差又冇降噪
我都見到有comment係咁
但一代真係聽得1個鐘鬆啲就收皮
同左右電量極唔balance ,左右差20-30%電
用耐咗粒電老化咗先有你講呢個情況姐,初頭新買點都有四個鐘用
想$1800收對全新airpods pro
https://t.me/sold_0
有無人知邊度有pro 現貨?
日日證據證據,用下大腦思考下究竟自己係咪正常iq
近半年咁多屍體發現,會俾你搵到證據顯示他殺可能?
唔通冇證據就個個都自殺?你地係咪on9?
香港有你班白痴仔,點會唔死
呢度唔係simcity,唔係做咩都有log
而且Apple 影響力大到要壓住容乜易?
手機輻射都係壓左咁多年,到21世紀有study腦瘤同手機有關先有人關注。
睇樓上巴打留言, 除左 apple shop 好似周街有貨

我就 k11 musea 入手, 順便免泊車
唔係兩隻連盒換咩
其實點知個藍芽係自己問題定個device 問題
好似唔係
有冇巴打都係咁既情況
有陣時戴咗右耳個電話就係咁
戴埋左耳就show紅色感嘆號
換過成set airpods pro都仲係咁樣
快啲更新2c54啦屌

我自己就試下唔同既藍牙device 睇下會唔會窒
請問沙田區邊度仲有現貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞