[水草造景] 集中交流召區4

727 回覆
11 Like 2 Dislike

一鳩剪曬d草 好似光番

我基本上係 想換尼特利 flat neno or nala

呢三隻都幾好咁 flat neno仲好靚仔

Nala 唔洗諗
呢支好東西
一尺缸最多可以養幾多氣魚 利申水草缸
尼特利定係Nala好 60p缸
千尋枝燈同ista嘅led比邊枝好原本諗住買千尋嗰枝wrgb但而家又唔想中國嘅brand, 但ista又唔多覺人講

同埋香港有冇紅針葉皇冠賣?
千尋垃圾
我見魚街熱帶都賣同用緊佢枝彷ada見ok炸

想問下佢有咩咁垃圾如果同燈皇比嘅對我黎講真係太貴買唔起
燈王會觸電 已經好多年前既產物
千尋個散熱好雞 成日燒/壞

Ista好東西 nala好東西 尼特利好東西
ista我見有幾隻,但唔多覺有得賣,但有冇話邊隻好?
緊係Nala
16 吋陰草椒榕缸用邊種好,唔使太光
講句老實話 燈皇得個名 求其都講得出唔買既理由 觸電觸死你呀
養水草 買燈一定係RGB d白燈led你買一支 就浪費一次錢
問一問自己你既筆直係幾多
老老柒柒千尋WRGB唔係貴 但上面講得岩 千尋垃圾黎
自我燃燒、壞LED、wifi link唔到 由你諗得出 到諗唔出既問題都有
我係你 Nala 魚街$680一支 一步到位算

尼特利我唔鍾意主要原因係e三隻簡體字印係支燈度
Nala 唔光 可同時種陰陽草
睇過下nala同尼特利大陸野唔太想用,應該都係ista多,但ista啲燈得一行燈珠
咁你預左比多d錢
ada燈都唔係貴 有筆直可以諗
ada真係好貴
一千頭咋喎
唔係二千幾咩我停留左喺四五年前都好耐冇睇過呢啲資料
Ching識d野
暫時你要平 又below budget
又唔太重大陸味 又有功能可調色 係得nala

Twinstar 冇調色好似
onf opnova illumagic ada aqualife
全部都貴
邊有得又平又靚又highclass
果支應該係舊舊舊既aquasky
衰過千尋
高演色二代
佢唔要大陸燈嘛
所以想問下大家ista點見唔係太貴

其實兩呎我預max千五到但魚街靚嗰啲好似郁親三千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞