日本網站指香港人雖是最親日,但僅僅是單戀,其新聞報導大多圍繞示威者的暴力

468 回覆
668 Like 29 Dislike
剛剛去完日本旅行, 大把溫泉酒店侍應係中國人, 講普通話可以溝通到
個一刻我就知日本只會變第二個香港(經濟+人口侵略)
成班日本妹玩逗陰 知咩事
問題係棄nfc推qr code
日豚
中華人民共和國日本特別行政區
之前電子支付又係 電視台派埋記者去支那試用話好方便好勁 日本要「學習」云云
因為佢地通常都係係手足角度出發去報導事件....
日本中年人好多都用yahoo
對外國人扮弱勢
對近鄰就威逼恐嚇
CGTN

咪中國政府
日本收左好多支那仔啦
求奇一間餐廳藥房都大把支那staff 民宿業主原來係支那人…
佢哋為咗解決勞動人口不足就乜都唔理 明明支那入侵緊都無警覺性
就係話cgtn佢都肯播
華記
唔一定係奶共,而係可以係日本社會文化問題
識日文嘅手足幫幫手出文宣follow下
講民間支持度,南韓大力好多,
支持比例仲高過台灣
睇曬成篇文
成篇報既野都好正常好貼地
有強調星火呢d係大家集腋成裘番黎
有提到兄弟爬山 各自努力個精神出黎
有用無理黎形容警暴
如果日本人平時係睇開呢d觀點既文就好了
佢哋呢代後生成世人和平得不得了,未有危機感
不過有班毒撚因為創作自由受威脅,開始政治覺醒緊

《日本宅宅對政治超關心》不希望奇怪的傢伙當選危害創作 保護主推就靠手中的選票?
https://news.gamme.com.tw/1670150?fbclid=IwAR2CT4pHD5FHmdd2sRVOwiCqkeOcc20JXgnkAuaeSve9-pI9yks9Zudioec
好睇安倍會唔會搭個雞棚黎陰中國,否則只會滅國
內文唔係日本網站指出喎
係人地訪問返香港人,香港人講既
搵過氣吸毒歌手做代言人
革命之都打就打到底,要和一齊停,戰鬥DNA深入骨髓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞