Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
想問下
如果油耳係咪唔洗諗呢隻earphones
見到有人話動作大啲都會甩

比較緊AirPods Pro同呢隻
見到AirPods更新完廢咗好多,同埋音質又唔夠XM3好
但係XM3又好怕成日鬆同甩
我油耳戴得幾好喎 無甩
你覺得就甩嗰陣咪搵張濕紙巾抹下就ok
用原廠耳膠的最大size都跌
有冇其他牌子耳膠可以fit 到
岩岩入手,開左nc但d風聲大到痴晒線,知唔知有無方法搞搞佢
用app較低一格就係wind reduction
不過nc都會弱左
上年九月尾用到而家一直都係 AirPod 同XM3 一齊用

之前XM3 講電話係痴撚線地廢,要攞低一隻隊落口對家先勉強聽到

so far 一開始唔算斷得嚴重到而家幾乎唔會斷

今日太突發攞唔切 AirPod 傾電話迫住用 XM3, 原來通話質素好左好撚多

唯一美中不足係聽緊歌時來電唔識自己轉去話音要手動自己轉先講到電話

經過今日我敢講佢一定好過 AirPod Pro
唔用nc的狀態下聽電話會比較好,你有冇開nc?
iphone? 通話唔識轉係ios問題,原果你screen接聽就會用電話個headphone 同mic,如果你用xm3接就會用藍牙聽
Pro好易甩,好睇耳形,始終無物理隔音設計
我就係跑步壞左個個入左液體粒燈壞左
但我唔su係唔係汗 因為我跑左個幾月都冇事
每次跑完有抹一抹 咁岩有次冇抹到又冇擺落盒就壞左
電話就真係最新個次大update好咗好多
想問下想講電話嘅話應除邊隻落嚟當咪?
同個咪個位置喺邊?

好似係
其實大家講電話果陣係咪閂nc 開返用環境聲?
呢排每日坐車都會用個半至兩個鐘,左邊會有時會有啲游水個時啲泡泡聲,右邊明明唔係鬆但坐車個人一震就會有啲好似入面零件鬆既聲。小弟語文能力差形容到有啲1999
作為 iPhone Fan Boy 都無為意
upgrade 左 firmware 唔洗咁喇喎
無喎,nc 下反而家聽得仲清楚
你聽得清楚,但對方聽得清唔清楚先?
好ok 呀
係太古坊室內
等我試下先
原來喺呢度,奇怪佢點收音...
Update咗又好似唔使拎落嚟
啱啱有更新wo
有更新 有冇人更新左有咩分別?
有更新 不過唔更住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞