Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
成日係馬路人多/放電話落褲袋就lag
有冇人都係咁?
咩電話? iphone 11放落褲袋冇問題
收工時間香港站行去中環站,銅鑼灣Sogo門口個重多人就會窒
我就唔會因為放咗入褲袋而lag,而會有時無緣無故咁右邊細聲咗,但隔一陣又冇事
xz3 成日係條街lag到得返一邊聲
更新前唔會,更新後成日lag
近本connect 唔係好穩定, 你地咩情況會拎去整
我冇更新過都係咁 一開始人多都係lag一兩下
而家好似lag過之前
一出個陣有review連自家xperia 5都窒到仆街
幾時先再有更新
宜家仲係1.3.7
Same,唔up好過up
我係外耳痛,佢外面舊野太大
而家幾錢?
聖誕買左$15xx
岩岩買左wf-1000xm3, 想單邊講skype,要戴完左,先戴右先識著。之後拔除左邊,剩戴右邊,講唔夠5分鐘自動同我熄左。

請問各位師兄有冇同樣情況,點解決?
岩岩試左,拎單一隻出黎,另一隻放係盒,左右都冇問題

5分鐘自己熄就去app度熄左個auto power off
想問各位師兄 上網見到水貨wf-1000xm3 $12xx好心動大家建唔建議為左果幾舊買水貨
用緊3叔s10e 成日自己斷線
拎過去check
佢哋試咗幾日話耳機本身完全冇問題

完全唔撚知可以點
手機點reset過bluetooth之類都冇用
搭程巴士可以斷4,5次
呢隻二手值幾錢
耳機試過reset未
請問各師兄,過幾日去買請問邊間平呀!謝回覆
由WF1000X開心up上WF1000XM3

用咗咁耐第一代都冇斷線嘅問題喎

係咪因為我多數都係office用
呢個價收隻二手有保算啦
發覺出街隔音差左
係更新完noise cancelling改弱左
定轉左用耳棉事?
同價買到全新既始終都唔係好想用人二手用過既但係係咪多小問題要拎去整 所以有保好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞