Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
原裝跟既耳塞都唔啱可以點

上面既膠:
M大左少少, 隔到音但戴耐左會痛.
S封唔到聲 會跌出黎

下面既棉:
L好大, 戴唔入
M封唔到聲 會跌出黎

理想size應該係矽膠M既細少少
想問有冇得配
可以試下Spin fit 360,AET08,JVC Spiral ++
我去睇下
轉左做Iphone 11 之後成日連唔到隻XM3 -,-
有冇巴打或者絲打都有這個問題?
11用左三個月冇問題

連下reset earphone再重新pair一次
支那taobao 皮case. 幾好.
行貨 目標千五到
邊到買有信譽啲
想問問有冇人試過看片冇問題, 但聽歌會聽幾秒自動停, 但連接冇斷的, 按PLAY 會播返, 但都係幾秒便停, 已經更新到最新版, 同關左自動暫停,
呢隻同上一代WF-1000X個降噪差幾多?
用過上一代 個降噪開同唔開完全冇分別
幾好 唔錯
師兄會唔會右邊耳仔成日連唔到線或者接收唔好?
想問下配番單邊耳仔要幾錢
冇記錯900
嘩屌 ..... 同買過個差唔多
間中右邊會突然細聲啲甚至斷綫,重新連接又正常翻
指定動作:熄咗本身連接裝置嘅藍牙 撳實左右兩邊重新pairing

另外 你係Notebook定係Desktop?
如果Desktop有部分motherboard本身冇藍牙功能
可以另外買USB Bluetooth receiver
(黃金有 平嘅幾十蚊就有交易)
右邊跌左落水1-2秒 係咪救唔翻
想請教下 用android機的話 呢隻delay會唔會好勁? 另外聽講個連線係咪麻麻地? 有興趣想入手
delay好少 連線依家update咗我都好耐無斷過
其實係咪所有呢啲無線ear bud都係會窒,之前隻galaxy bud 又係有時窒到痴肺,尤其係晌班馬線旁邊
無窒過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞