Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
我都想佢出xm4
試下reboot 自己部電話
我之前都試過咁. 搞左好耐原來係電話問題
或者係SONY 啲軟野寫得衰
加返LDAC用QN2e
啱啱AB test 兩pair,一個2.3.0 一個 1.3.7,唔覺ANC 有差到
d 更新真係沒有最伏 只有更伏
用緊1.3.7 冇斷線就唔升住
不過有時connect完音樂會變好細聲
要熄左reconnect先得 想問下點解決
update
OK
屌你一上咗去2.30出事
隔5-10分鐘就斷一斷
有冇人知點搞
等下次update 博一博
已經千方百計叫人唔好up
突發奇想將舊Sony耳膠套落豆豆度好似戴得實咗
屌佢老味用到人都炆, 半個鐘斷5次想點撚樣.
今次up完真係成日斷斷續續咁,由其係右邊
真係唔知up來做乜,佢講既優點又唔覺有,反而缺點又多咗
唔知係咪我錯覺,因為我通常weekend先叉電既,所以星期一二用都少斷,用到星期四五連線相對差咗同斷線多咗,我諗佢電量同表現有啲關係
之前用其它牌子都無咩點斷. Sony耳機以後送都唔撚用.
有冇人連windows手提電腦聽歌有crackling/popping sound?
用1.3.7 都係成日斷
終於尋日忍唔住升左2.3
feel到降噪真係弱左
最明顯係搭地鐵聽到報站 之前都唔覺

btw我隻右邊尋日開始間中係盒拎出黎唔識自己on
要放返落盒等佢著紅燈再拎先得 著紅燈都要等1-2秒 係咪要拎去整
屌之前用 iphone 7 plus
最近換左 11 pro max
唔知關唔關事
呢排出街聽個陣會係咁疾一下一下咁
但又唔會斷線
有冇巴打試過?
利申 已經試過 reset 粒豆
個降噪直頭減左一半.....

而家係地鐵係聽到人聲
個降噪直頭減左一半.....

而家係地鐵係聽到人聲
見到 price.com WF1000XM3水貨賣千二左右,入唔入得過?
其實我一路升firmware 都唔係幾覺個ANC差左
物理隔音差有時係因為戴得唔好,有時覺得戴既角度唔啱都會差
呢隻野出左咁耐都重有人話anc會聽到人聲
都唔知俾咩反應好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞