Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
係 咪一鳩樣
我發現anc 其實係唔太成熟

當初覺得好勁 愈改愈衰

airpod pro又係
我右耳穩定度反而好左,唔會戴耐左冇反應
今日買左,發現右耳成日窒,想問係咪正常
買咗幾日 琴晚臨訓用發現藍色燈係咁閃 係咪出咗事
放落耳仔前係會閃藍色 放咗落去正常就無
如果真係有 試下reset 再唔得就送廠

reset方法:
https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393676.html
終極reset方法:
https://helpguide.sony.net/mdr/wf1000xm3/v1/zh-tw/contents/TP0002393675.html

btw其實所有問題都係呢句
試下reset 再唔得就送廠
陣閒試試
搭單問多少少
連電腦有無方法check電量 定係一定要入case再攞出嚟
終極reset包唔包降frameware
連電腦好似無得check
唔包了
畀個垃圾更新伏能死,有冇方法降
真係多咗無原無故斷綫
Intel modem
屌,唔見左隻右邊
除左去番Sony買,仲有咩方法?
我loop Facebook 同 Carousell 都唔見有人放單邊
即是冇得搞?
你放單邊出去收返成套返黎
我用左半年都用到燥 一開始都係窒得勁,reset下都可能會正常返。 呢排衰到又窒又斷右耳,整得幾次麵落得車仲聽咩春歌 燥撚到想掉撚爛佢 電子垃圾下次真係送麵唔撚要。賣出去換第二對又好似害尻人又賣唔到咩錢
一開始見到佢Sony但無LDAC就知可以等下一代
我跌左個盒不如我成對賣俾你
咁宜家用咩
諗緊買哩隻定Powerbeats pro
如果要跑步Powerbeats Pro應該完勝,平時返工就玩返豆豆
岩岩買左,想問下點set佢做mic,完全用唔到講電話&wtsapp語音
咩電話? iphone接同打出個陣都可以揀用隻WF
samsung s10+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞