Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
咁洗唔洗俾錢整?
之前係ebay買左個refurbishment 6舊水拎黎粗用
暫時未遇到巴打們斷線既問題, noise cancelling都好勁,完全聽唔到出面既聲,係開左之後剩返d風聲有少少奇怪
開心使用就ok
無問到佢
巴打可以打上hotline 問下
斷估唔會死錯人
想問下 如果左邊差極都著唔到機係咪可以返廠先? 左邊抆出黎冇燈冇系統聲
入得廠
Airpods pro更稱心
Cwb個度? 洗唔洗預約咗先
成撚日聽緊歌時按右邊接唔到來電
noise cancelling較低一格就係wind reduction mode
當然降燥亦都會弱左
呢隻野軟件真係
越update 越廢
有冇人會連win10 laptop用 好鬼lag
你碌上啲睇下個Reddit post
有冇link?
平平地想整隻嚟玩下
我有睇到
嚴重shuttering
不過用wh1000xm3係win10又冇乜問題
新手想問下 追POST見好多斷線又單邊冇聲 好似D問題更新都未解決到...
如果接受到掛頸, WI-1000XM2係唔係完美改善哂斷線之類問題?
而又可以有WF-1000XM3嘅優點(降噪,音質)?
WI-1000XM2 有冇其他伏? 搵過lihkg冇POST討論
定係掛頸又有其他好選擇?
WI-1000XM2就一定唔會單邊斷聲
兩隻都斷果D連接問題呢? 有冇巴打有買?
WI太新而且出得幾個月就吹風出WH XM4,我諗應該小人買
其實WI 同 WF 都係用mediatek 藍牙,而WH係用Qualcomm,不過冇話Qualcomm一定好過mediatek嘅,因為Qualcomm係iphone做唔到真真無線雙耳分開接收
總之買WI WF都好千祈唔好而家買WH除非千五樓下,因為XM4就快出
WI-1000XM2係有綫藍牙,兩耳pair一定隱定好多,如果咁都甩一邊就真係當垃圾掉撚咗佢啦
千祈唔好更新個Apps 更新完揀左地區會話你無法連接網絡 tick唔到個用戶受權
有冇人都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞