Sony真無線豆豆 WF-1000XM3 (5)

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
睇片嘅延遲大部分wireless earphone都唔會察覺得到
打機一定有可察覺到嘅延遲
其實個 360 Reality Audio 咩嚟,唔係好識用?就咁影耳仔就得?話無裝app,但google又搵唔到
更新左之後 右邊會突然有一下電流聲
有無人都係咁
㩒右耳一下暫停冇反應但二三下都可以下一首/上一首歌 其他制正常
有冇人都係咁
我淨係覺得降噪差咗
我成日都係咁
我更新完都冇乜咁多個巴打講既問題
只係唔識點連windows 10
同埋個通話真心廢
廢過apple 100倍
我都覺得係,我幾個月前買未更新前搭巴士係幾乎完全聽唔到engine聲,而家差咗。
仲有粒電唔好襟,咁大粒耳機其實點解唔可以再大電啲
同問點連windows 10
Google下點開pairing mode
好似兩邊同時㩒7秒定咩
Windows 開settings加device
總之我連到Windows 10
終放買埋 AirPod Pro

音質真係XM3 羸一大截

唔係工作需要常打電話真係一定要買 XM3

你用an嘅話Jabra 65t都ok㗎
如果用iphone咁airpods pro一定贏晒
65T ANC都無有咩好比較
我都考慮咗好耐,最後買咗行貨,原因如下:

1.部嘢有可能係機王,到時麻煩
2.日日好高機率發生意外
3.寄嚟寄去有風險

希望幫你到
咁ANC 呢 AirPod Pro 一出唔係話贏成條街

你講左我想講既野
認真咁聽, AirPod Pro 個ANC 搞到我耳好萌
XM3 唔會的, 同埋Airpod pro 要較到好大聲先聽得清楚
XM3 唔洗
仲有低音表現XM3 實淨好多, Pro 好柔好散
我又真係唔知AIRPODS PRO嬴哂D乜野
ANC又比人奄 音質又唔夠XM3好
咁計連線同通話,連IPHONE 係最好既

始終無一樣野係包晒所有好處,咁唯有 why not both 了
同意
我有wi1000m2
有啲想買埋AKG N400
要用sony指定嘅串流服務=冇用
WF-XB700 最大的賣點,價格。備有黑、藍兩款配色的這款真・無線耳機,只要 130 美元,以帶主動式降噪功能的型號來說,實在算是低價

UK官網冇寫有降噪
咁平點會有 如果有咪頂死WF-H800
仲有樣有啲奇怪 竟然係用12mm單元
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞