【連登 商業電台 光明頂 討論區(十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
信貸評級又跌
支那SL會扣錢
所以D人咪番去瘋狂傳染囉

你收假紙做證老細又怕撚左D伙計做假
最後......大家攬炒
最多咪係門口測下體溫,你發燒就唔俾你番工
再扣錢
巴打 你又知 佢只係唔上節目 但FB無講出左去
放假 / 係屋企發燒
共和黨Solomon Yue又再幫「泛民」解圍, 秒殺分化
https://lih.kg/1831783

總之唔好輕視。

連共官都講有野,即係大鑊到收唔到科。

真係類sars 應對心態。

日日口罩。

連劇本都好似。 病, 經濟差,有人下台, 爺爺的水。
MORE PLZ
正呀,開始好白咁俾評語。

我就係要呢啲
完全同意。大家都要小心!

我自己衰啲諗,事隔幾日突然好似食咗誠實豆沙包咁瘋狂報數,分分鐘唔係中共自己想爆個數出嚟
陶仔以前rthk節目,聽都未聽過, 小弟當時只係小學雞
http://rthk9.rthk.hk/classicschannel/freeasthewind.htm

越來越似chernobyl第一集劇情
台灣都避唔到都要全民口罩

會唔會根本已經太遲防唔到?聽杏林茶主持解釋,武漢係中原位置交通樞紐。由初期零聲感染個案只報香港、武漢有疑似個案(香港疑似case比武漢重多)。

再聽咗袁教授頭先記者會解釋,令我覺得大陸已經係去到社區爆發情況,所謂第三、第四階段爆發?

如果係咁,更加令我覺得大陸又係冇得再呃,連世衞可能都迫佢要交堅料出嚟?
重有啲香港膠官到依家只要求飛機航班主動申報、檢查大陸入境航班有冇人有病,但膠鐵唔使申報、檢查有冇人入境時有冇病,咩道理⋯⋯
唔會係世衛迫到。。。中共都交堅料應該係再唔交既就全世界攪炒 仲要中共死先
美帝唔會咁傻 你估係蝗朝 三呼萬歲咩

自己一早set 定個關卡先啦

無病都當你有

係得 昂山 同 陽痿衰拉 啲窮L 國家先會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞