【連登 商業電台 光明頂 討論區(十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
廿五號計,頂盡過埋le個week掛
屌你老母,咪撚帶支那人入境先啦
仲賣唔好帶生肉入境廣告
我已經慣咗架啦
熱狗、五毛、分化撚,所有你up得出既terms我都食過晒
但我真係忍唔到,要出聲
真係正呀
一陣番聽
不嬲支共 愛國都係一們生意黎
要人愛國 你做到大國應有既模樣
人民自然應同自己國家 為身為中國人而驕傲
唔係迫人把口要應
呢個光明頂post好啲嘅,大家都係聽眾,兒登公海就...
我用 uBlock Origin 唔覺有廣告
連我阿媽都話,屋村藥房啲老闆話唔係冇大貨返,係俾政府掃咗,但會陸續返貨話會慢慢穩定供應量,希望如此。政府如果掃埋掃埋,但又唔知啲貨用咗去邊?又唔配給俾民間。
但大家煩口罩stock時都千奇唔好大意時刻盡量保持手部清潔。今晚有聽到杏林茶,其實手部清潔尤其重要
董太係做得啱㗎,提人洗手,洗手,洗手。
當然,佢本人冇公關,老董又犯眾憎扣到負哂分又有加乘,死多十錢重
洗手緊要過戴口罩
依個問題係非建制陣營入面既改革派不斷將革命派既人掟出去成為自己既政治籌碼
係佢地日日笑鳩藍絲既時候,我就覺得所謂既黃絲先最撚乞人憎因為贏面大既話藍絲係會跟機,但黃絲仲係度「唔好送頭」「勇武退場,和理接手」
歸根究底都係利益
-o-o
-0-0
屌,呢條友咪就係連登黃絲日捉夜捉既鬼囉
係咪收到指示,唔比討論醫護罷工
鑽石公主號郵輪有10人對新型冠狀病毒呈陽性反應
05.02.2020 07:26
日本厚生勞動省說,80歲香港確診男子早前乘坐的「鑽石公主號」郵輪,有10人對新型冠狀病毒測試呈陽性反應,部份人出現發燒等徵狀。

郵輪繼續停泊在橫濱大黑碼頭附近,不准靠岸。日本當局對約3700名乘客和船員進行檢疫。

https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?csid=261_367&itemid=1259311

今晚肯定又binc
哩排仲返大陸嘅人正冚家剷人渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞