【連登 商業電台 光明頂 討論區(十四)】

5001 回覆
34 Like 2 Dislike
其實結婚果日英女皇都西灑面
Henry咁冇定力
美國女人向來唔係好野
係咪又黎一單車禍
上埋頭條放大晒

鮑sir神預測
光明頂好可怕24小時內中兩次
消息指本港錄首宗確診個案 傳經高鐵來港
https://lih.kg/1834107

鮑sir:今次又中,一日最衰都係陶傑去咗旅行,我代阿陶傑講埋「揾次唔好俾我哋講中好唔好」

陶傑電話做節目:唉,所以話,要聽,就要聽常識、邏輯、推論,認名大氣電波商業電台第二台,光明頂。仲聽咩咩咩唔知咩網台呀,聽到你懵呀
真係次次才子唔做節目就出大事
中左又串串共
光明頂又中
真係西九站出事
鮑sir勁到用咩交通工具傳播香港
送邊間最近醫院都中
陶傑:唉呀,我一早就話咗啦,唔好講到咁遠,近近地,咩解放軍執石仔嗰時就要聽我哋光明頂啦,卒之,咪又係搞成咁

鮑sir:同埋其實真係好合理嘅推論,飛機班次多啲定高鐵班次多啲?就係咁簡單嘅道理炸嘛!都唔做好防禦措施
二連擊
陶:所以...呀...呢個特區政府就算冇聽,我哋都好合理推論地認為中央一直係我哋嘅忠實擁躉!

鮑:嘩,呀陶傑兄,咁抬舉自己呀

陶:冇,邊度有啫,調返轉,唔通我哋真係神算未卜先知,呀,今日就知聽日事咩。所以中央一定有派專人,收聽我哋光明頂節目,然後派個病患者坐高鐵嚟香港。但林鄭政府明顯地冇聽我地節目,高鐵冇做防御,卒之,就俾中央有機可乘
19係度就會
得返鮑sir同馮同學就未必
始終唔係開心事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞