致富月供美股

1001 回覆
50 Like 21 Dislike
網上申請月供股票每隻每月供款額首 US$1,000 免佣 係點解?
又話0佣金
明啦,即係供過左us1000就要收番佣
每次供款額唔夠一股當碎股定停供?

設置目標股數係1股 即係不問價入一股?
好detail
請問聽日去開戶口 仲趕唔趕得切嚟緊月供
唔該晒 郭董
請問銀行係電子月結單 應該點樣證明
或者有冇其他嘢可以代替做住址證明?
係美股 如果我申請左每月500 幾個月後可唔可改其他金額繼續供
去總行 咁樣o唔ok
我想問點樣可以做到平均購入價呢?
買美股同港股唔同,例如我想每月草usd1200 咁我想買apple現價325蚊,即我可以買到3股,如果升超過400蚊咁我個本金咪都要加先可以keep到3股,咁我咪做唔到同一個本金牛既時候少啲為就買到多啲既效果囉 新手求指教🙏🏻
存股數先係重點
係咪要去分行解鎖先可以用fps即時過數?
ETF表現最好既VGT抵唔抵供?
岩岩開左戶口
想問點解我係個APP 道搵唔到有得轉美股
定係我開漏左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞