致富月供美股

1001 回覆
50 Like 21 Dislike
Exactly中哂我想要果d
收費最少10美金?
想問下郭董會唔會考慮減低普通交易美股既佣金 想買美股ETF 但致富最低收費US$10 真係有d貴
月供唔洗
唔好意思,借位!
今日係細妹生日,各位可唔可以幫我實現我嘅生日願望?
https://lih.kg/1797059
快啲入去同我講生日快樂
已開戶
謝郭董
始終傾向手動多過月供
可唔可以請教下點解月供可以做到免佣而普通交易做唔到?
咁普通交易又可唔可以整限定股票 每日/每月限定金額免佣/低d佣呢
美股佣金黎講致富都比其他連登仔討論多既證券商高
我一路有用開致富買港股,只不過開始想研究買美股 但就係佣金比較高

利申:業餘老散
你地買唔買到有“-”嘅etd
例如F-B, nee-o 呢d
買到
等你好消息
郭董覆得十分快,而且有問必答
欣賞
一月開始月供吓先
本身有致富,等1月去開埋個美股AC先
新手想月供美股有咩推介,好多都幾優質下,所以直接供ETF
有冇推介
Vt
依家美股etf都好似好貴
thinking to buy ISHARES U.S. AEROSPACE & DEFENSE ETF or VANGUARD WORLD FDS INFORMATION TECHNOLOGY ETF
hello 郭董,我本身未有致富戶口,想問問美股月供免佣,係唔係新戶口先有呢個優惠,如果係既我就再等一下先開戶口,謝謝
thx 郭董,咁我去開戶口先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞