致富月供美股

1001 回覆
50 Like 21 Dislike
想問下 岩岩開左戶 想月供美股是否dw致富通個app就已經可以操作??
佢有幾個app 唔明邊個打邊個
咁speed係咩??thx
請問環球戶口提款美金要喺咩時段搞?
郭生 請問 14/2 分行開放時間有冇變?

我唸住同幾個fd 黎解鎖
想問如果供usd$1200 係咪月供同自己買手續費一樣
無提款個button禁
可以點提款?
郭董 致富買美股係咪無得買pre market
揀開市時段定全時段?
謝郭董
想問下致富換美金會唔會同出面差好多??
我頭先換了D美金 7.78
找換店 7.7648
銀行平均7.8~7.86
又唔是差好多同找換店
Q:戶口登入名稱係乜?
A:正常新戶口登入名稱是P(現金戶口)或M(保證金戶口)字頭

兩個戶口有咩分別?
啱啱開左户口,有投資策略部同事打黎叫我去office再詳細講解,其實大約內容係咩?
唔好意思

想請教下郭董

假如我轉咗500股匯豐入致富

我想供到佢變兩手(800股)

但我喺睇到你呢個留言前 set咗月供目標做 800 股

咁剛剛過去嗰個月供日又幫我入咗100股

咁如果以兩手(800股)為目標

而家嘅我應該將目標改做:

800股(總數目標)-500股(存入)=300 股(app 設置月供目標股數)

抑或係

800股(總數目標)-500股(存入)-100股(已月供)=200股(app設置月供目標)

有勞郭董
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞